Торнадо, като стане време ( другата седмица най-вероятно) ще ти пиша като идвам в Казанлък.....А около майстора - имам няколко въпроса : 1.во - с колата ли да дойда и на място да се свалят или само с носачите ? ( голям зор със свалянето ще имам аз, идея си нямам как )2-ро - за 1 ден става ли ? ( евентуално да я вдигна на трупчета в с. Ягода - там имам вила и да довтасам с някой приятел )3-то - Съвет около тая история - оправям шарнира и какво е хубаво да сменя още - тампони, маншони ли квото там е хубаво да се смени ??? ( да ги потърся в някой каталог за ориентир за цената им ..... )4-то Кормилната рейка...... кви пари ще да е ( Фиат Браво 1.6) ?хихихихи затрупах ви с въпроси пак, сори за което, но така е с невежия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на шарнир с носач или пълнене на шарнир ?!
Collapse
X
-
somebulgar написа:pecata написа:Рейката нова е доста пара.Втора ръка е въпрос на късмет.Твойта тече ли?Луфтове ли има?
Коментар
-
Така.... аз не мога да си сваля носачите сам, а и приятелите които могат да помогнат ги няма в момента. Ако дойда до К-к примерно с колата, някъде да ме упътите при майсторче да ги свали ( е и колкото може по приемливо в цената за сваляне и качване ) И ако не станат за 1 ден......с автобус или някой мой приятел ще дойде да ме вземе и на другия ден да е готово........ П.П. ако рейката не тече значи няма проблем ...така ли да разбирам?! мисля моята има малко луфт и това дали пречи на стенда много ??? или ония искаха само да ми вземат паричките ???
Коментар
-
somebulgar написа:Така.... аз не мога да си сваля носачите сам, а и приятелите които могат да помогнат ги няма в момента. Ако дойда до К-к примерно с колата, някъде да ме упътите при майсторче да ги свали ( е и колкото може по приемливо в цената за сваляне и качване ) И ако не станат за 1 ден......с автобус или някой мой приятел ще дойде да ме вземе и на другия ден да е готово........ П.П. ако рейката не тече значи няма проблем ...така ли да разбирам?! мисля моята има малко луфт и това дали пречи на стенда много ??? или ония искаха само да ми вземат паричките ???Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
somebulgar написа:Торнадо, като стане време ( другата седмица най-вероятно) ще ти пиша като идвам в Казанлък.....А около майстора - имам няколко въпроса : 1.во - с колата ли да дойда и на място да се свалят или само с носачите ? ( голям зор със свалянето ще имам аз, идея си нямам как )2-ро - за 1 ден става ли ? ( евентуално да я вдигна на трупчета в с. Ягода - там имам вила и да довтасам с някой приятел )3-то - Съвет около тая история - оправям шарнира и какво е хубаво да сменя още - тампони, маншони ли квото там е хубаво да се смени ??? ( да ги потърся в някой каталог за ориентир за цената им ..... )Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Аз ще ти ги демонтирам ама ако се окаже ,че трябва да се подменят тампони не знам дали ще има наличност в Казанлък за да сменя и тях и да стане за един ден.Иначе не е задължителна смяната на тампоните защото рециклирането ще скочи на около 35 лв. и ако се слага труд става повечко ,но поне ще знаеш ,че скоро с тези шарнири няма да имаш проблеми.
Коментар
-
Plastex написа:Още един въпрос възниква, има ли такъв човек за Варна, доколкото си спомням, колеги бяха споменавали, че някъде във Варна също поправят шарнирите. Че и моята нещо потропва предателски по неравностите, кат стар оптимист си мисля, че може и да са само биалеткиFiat Bravo 1.9JTD 105
D I E S E L P O W E R
Коментар
-
Bravo_JTD написа:Plastex написа:Още един въпрос възниква, има ли такъв човек за Варна, доколкото си спомням, колеги бяха споменавали, че някъде във Варна също поправят шарнирите. Че и моята нещо потропва предателски по неравностите, кат стар оптимист си мисля, че може и да са само биалеткиEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
somebulgar написа:Tornado написа:Аз ще ти ги демонтирам ама ако се окаже ,че трябва да се подменят тампони не знам дали ще има наличност в Казанлък за да сменя и тях и да стане за един ден.Иначе не е задължителна смяната на тампоните защото рециклирането ще скочи на около 35 лв. и ако се слага труд става повечко ,но поне ще знаеш ,че скоро с тези шарнири няма да имаш проблеми.Fiat Multipla 1.9jtd 81 kW - м'глата, вече с полиуретан
Коментар
-
nmushnikov написа:somebulgar написа:Tornado написа:Аз ще ти ги демонтирам ама ако се окаже ,че трябва да се подменят тампони не знам дали ще има наличност в Казанлък за да сменя и тях и да стане за един ден.Иначе не е задължителна смяната на тампоните защото рециклирането ще скочи на около 35 лв. и ако се слага труд става повечко ,но поне ще знаеш ,че скоро с тези шарнири няма да имаш проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар