Ето ситуацията :Отивам на стенд, че ми пили гумите завалийката и ми казват : трябва да смени шарнира, но той върви с носача, като гледам хубаво ще е сега да се смени и кормилната рейка ( като не било още за смяна ама...... ) после ще направим стенда ! Такааааа те щели да ми сменят шарнира само и да отремонтират носача....... Един приятел пък с отстъпка ще ми ги вземе за 65 лв. нови.......... Друг приятел ми каза че на неговото Мицубиши шарнира и носача вървели и те комплект, но с един по здрав чук и си сменил само шарнирите , от 4-то място пък разбрах че в Казанлък някъде, носиш носача и ти пълнили шарнира - цена 12 лв/бройка, за двата - 24 лв. Като нямало значение дали е много разбит или малко те си го оправяли и ще ми легне евтино а и било по-здраво от колкото да си купя ново от магазина което ще е китайско най-вероятно....... Аз съм склонен да кача Бравото на трупчета и да отида до Казанлък при тоя майстор ( 30 км е все пак - 5-6 лв газ ) а да отида само за смяна на рейка в сервиза..... Но искам съвет от Вас, които сте много по запознати от мен !??????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на шарнир с носач или пълнене на шарнир ?!
Collapse
X
-
Re: Смяна на шарнир с носач или пълнене на шарнир ?!
somebulgar написа:от 4-то място пък разбрах че в Казанлък някъде, носиш носача и ти пълнили шарнира - цена 12 лв/бройка, за двата - 24 лв. Като нямало значение дали е много разбит или малко те си го оправяли и ще ми легне евтино а и било по-здраво от колкото да си купя ново от магазина което ще е китайско най-вероятно....... Аз съм склонен да кача Бравото на трупчета и да отида до Казанлък при тоя майстор ( 30 км е все пак - 5-6 лв газ ) а да отида само за смяна на рейка в сервиза..... Но искам съвет от Вас, които сте много по запознати от мен !??????Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
chokicha написа:този същия прави и кормилните накрайници- вътрешни и външни. не му правя реклама, ама стават бетон и едва ли ще ти се наложи да ги сменяш през следващите 50 000км.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
и на мен ми рециклира накрайник и стендажията се бъзика че тоя като ти направел накрайниците и колата както завъртиш волана така оставал,но се бъзикаше иначе верно по стегнат е от нов защото от другата страна сложих нов.факт е че има много работа .да е жив и здрав чичката много са хората останали доволниalfa romeo 145 1.3 boxer-моята гордост
fiat bravo TD100-печката на брата
Коментар
-
Още един въпрос възниква, има ли такъв човек за Варна, доколкото си спомням, колеги бяха споменавали, че някъде във Варна също поправят шарнирите. Че и моята нещо потропва предателски по неравностите, кат стар оптимист си мисля, че може и да са само биалеткиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар