здр има едно въпросче.....вие ми заден десен лагер и мми казаха че смчната на лагера варви с смчнатта на главината, немойе ло да се сменя по отделно, та искам да ми кажете дали това е вярно защото несам мн на ТИ с тия нещаБЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
здр има едно въпросче.....вие ми заден десен лагер и мми казаха че смчната на лагера варви с смчнатта на главината, немойе ло да се сменя по отделно, та искам да ми кажете дали това е вярно защото несам мн на ТИ с тия нещаБЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Колегата не е казал нищо за АБС тои иска да сменя лагерите без главината до колкото разбрах аз.
Знаеш ли ,че външната гривна на лагера е самата главина при този модел на Фиат и не само?
Точно това се опитах да му кажа на колегата с първия си пост в тази тема. Малко извън темата ама на по новите коли (не визирам фиат) лагер главина и диск е едно цяло. Така че нещата вървят към по зле.
колеги а да ми кажете колко горе-долу струва благодаря предварително
От 40 до 200 лв при така зададен въпрос. Сподели с нас модел на автомобила и година на производство, а най-добре номера на шасито и ще ти отговорим по-точно. :D
Според ePer оригиналния номер на лагера ти е 71737613, заместен по-късно от 71714477. Според Tecdoc на тези номера аналозите са както следва:По FAG - 713 6902 30По SNR - R158.22На базата на тези номера можеш да си вземеш от всякакви други марки, но аз бих ти препоръчал да търсиш на някоя от горните, тъй като предлагат прилични цени с високо качество.Поздрави и успех.
Коментар