Колеги от няколко дни имам луфт на спирачните пакети и като мина през дупка и тракат отвратително проблема е в самата челюст вътре дупчицата е предобила коносовидна форма и самият луфт е в нея няква идея стругар втулки тн
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачен апарат пунто gt
Collapse
X
-
Re: Спирачен апарат пунто gt
Speedster написа:Колеги от няколко дни имам луфт на спирачните пакети и като мина през дупка и тракат отвратително проблема е в самата челюст вътре дупчицата е предобила коносовидна форма и самият луфт е в нея няква идея стругар втулки тнTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Speedster написа:Колеги от няколко дни имам луфт на спирачните пакети и като мина през дупка и тракат отвратително проблема е в самата челюст вътре дупчицата е предобила коносовидна форма и самият луфт е в нея няква идея стругар втулки тн
Коментар
-
Speedster написа:Колеги от няколко дни имам луфт на спирачните пакети и като мина през дупка и тракат отвратително проблема е в самата челюст вътре дупчицата е предобила коносовидна форма и самият луфт е в нея няква идея стругар втулки тнFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар