Колеги вчера свалях амортисьорите отпред за да сменям лагерите и сложих тампоните да пробвам докъде ще се свият амортисьорите и ми направи впечетление, че амортисьорите се прибират до долу без особенно усилие Някой ако ги е свивал да каже дали така трябва да са или са ми заминали амортисьорите ? Благодаря на всички предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори Фиат Типо
Collapse
X
-
Наистина много лесно се свива ... Амортисьорите са Monroe Original Прави ми впечетление, че като извадя пружината амортисьора стои разпънат докрай (самото стебло) и не знам дали трябва да е така ... S.W.A.T. ако знаеш как трябва да е пиши, защото аз все си мисля че без пружината амортисьора трябва да е сгънат ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ако амортисьора е маслен при бавен натиск и опън се движи без много голямо усилие. Ако опиташ обаче да приложиш повече сила и по-бързо да се опиташ да го свиеш или разпънеш, тогава втрвърдява и движението става много трудно. Ако е газов и е наред би трябвало да се натиска надолу сравнително лесно, но после сам да се разпъва.Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар