Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ходова част, нещо дрънчи++...препоръчайте майстор!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ходова част, нещо дрънчи++...препоръчайте майстор!

Здравейте, колеги!Отново моля за вашите съвети, тъй като ми писна да ме въртят разни ’’’майсторчета’’’, дето основната им идея е не да помогнат, а да ми вземат парите...Първо към по-маловажния проблем - значи сменях задни накладки и монтьора каза, че първоначалноръчната ще хваща значително по-горе, след време щяло да се оправи. Е че това време още го чакам, вече 600-700+ км. Сложих ТРЪСТИНГ между другото, та като спирам ме чуватв Румъния понякога, но интересното е, че понякога дори като пусна спирачката и пак леко сипосвирват, което ми подсказва, че евентуално опират в барабана някъде дори при пусната спирачка.Какво е това, този не си е играл да ми настрои накладките и затова ми каза ’Ако има нещо, обаждай се!’, с идеята да отида още веднъж за настройка и да ми вземе пари за нещо, което е трябвало да направипри смяната още или проблема е другаде. Барабана е перфектен, няма ръбове или нещо такова.И така, другото - нещо почна да дрънчи зверски отдясно, като мина през неравност имам чувството, че амортисьора иска да влезе в купето едва ли не.. По мои наблюдения, които са малко засега, почна да го прави вчера, при завит в някоя посока волан дрънчи повече, отколкото направо.Още като вземах колата веднъж при една дупка издрънча нещо, но баща ми каза - спокойно, това екаренце, ще чакаме да се раздрънчи още малко и ще сменяме. Оттогава не съм имал проблем, но след вчера вече ме е страх и да карам колата.... Проблема е, че баща ми пътува и сега го няма,а пари да го сменя в момента нямам - четох че струвало около 80-90 лв, но така и не разбрах едното или комплект.Моля дайте някакъв съвет, кажете какво да правя, приемам всякакви идеи.Ако може препоръчайте монтьор, КОЙТО РАЗБИРА ОТ ХОДОВА ЧАСТ И ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ,насочете ме към някого, който за не много пари ще диагностицира проблема, за да имам аз някаква идея какво да правя. И ако е от каретата, мога ли да сменя само разбитото илитрябва и двете, откъде във Варна да намеря хубави карета. Такива ли са цените долу-горе, каквито съм писал по-горе? Ех, че грозно се получава, точно когато нямам пари ми трябват най-много.....Давайте съвети, че тая фиатка ми изпи животеца тука за 6 месеца.....Благодаря предварително.... Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    '97 Brava 1.6 16v

Забравих, Фиатката е Брава 1.6 16в 103, ако има някакво значение,от Варна съм - за монтьора!
    '97 Brava 1.6 16v

Коментар

колега обърни се към ///// (живко) смятам че ще ти помогне с подходящ съвет.
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Намини утре да погледна и да пийнем по кафе.

Коментар

колегата се уреди :D и колата ще погледнат и кафе ще има искам и аз така
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
          X