Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение и впечатление за fast и STEINHOF

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Aз ако не беше гаранцията на FAST щях да си поръчам от чужбина носачи.Като за 3-4 седмици, колата е идеална сега, няма тропане, направо неузнаваема.Маншоните бяха директно заменени при монтажа
    Точно така трябва да се прави с маншончетата. И за носачите също. И за накладките. Аз пък си взех точно поради ето тези причини втора употреба накладки, от блъсната кола отвън и се оказаха оригиналните от завода със знака като моливче в триъгълник....
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Никога повече, няма да ми стъпи крака в това долнопробно и измислено магазинче на "ПРОСЛОВУТИТЕ" AXM-AUTO.Купувал съм разни неща от тях включително и носачи от "НЕВЕРОЯТНИТЕ’’ с гаранция носачи FAST-Полски недодялани дървета,нищо не става от тях нито от другата марка която толкова много ми я хвалиха и рекламираха в "сергийката" им - OCAP.Просто се убедих в това че такива малки ’’Дюкянчета" за авточасти са просто поредния новоизлюпил се Прекупвач на пазара за авточасти,чиято цел е на всяка цена да ти вземе парите,без да се замисля какво продава и че стоката му не струва и 5 пари.Дано да не се опарят и други колеги от този "МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ’’.

Коментар

lorencoo написа:
        Никога повече, няма да ми стъпи крака в това долнопробно и измислено магазинче на "ПРОСЛОВУТИТЕ" AXM-AUTO.Купувал съм разни неща от тях включително и носачи от "НЕВЕРОЯТНИТЕ’’ с гаранция носачи FAST-Полски недодялани дървета,нищо не става от тях нито от другата марка която толкова много ми я хвалиха и рекламираха в "сергийката" им - OCAP.Просто се убедих в това че такива малки ’’Дюкянчета" за авточасти са просто поредния новоизлюпил се Прекупвач на пазара за авточасти,чиято цел е на всяка цена да ти вземе парите,без да се замисля какво продава и че стоката му не струва и 5 пари.Дано да не се опарят и други колеги от този "МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ’’.
        Аз колко пъти се опитвах да обясня на колегите,че това е така,но явно не сте чели някои теми.Специялно случая с АХМ те са на пазара отдавна,но винаги с най-евтината и съответно с ниско качество стока Наистина големите вериги могат да си позволят да внасят по-качествена стока,но нали стана така и с малките хранителни магазини-големите вериги ги изместиха от пазара.Така е и на запад,защото все пак конкуренцията е жестока,но ако си създал име през тези години и постоянни клиенти,които единствено можеш да задържиш с качество на съответните цени и най-малкото добро отношение.Но явно наистина вече "сергийката" на ямболския магнат на авточасти Хитко издиша.
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Добре де,не може ли да се говори с някой магазин като Ауто+ за префериенциални цени за Фиат форма?Аз взимам части от Аутостар с-20-25% ако някой иска мога да му съдейставам?
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
            Добре де,не може ли да се говори с някой магазин като Ауто+ за префериенциални цени за Фиат форма?Аз взимам части от Аутостар с-20-25% ако някой иска мога да му съдейставам?
            Може разбира се :D .Но мисля е по-добре да се направи една анкета и в нея да се включат колкото се може повече колеги за да уточниме магазина.Аз лично съм работил известно време като шофьор във Евро 07 и Аутохит и мога да питам там,но знам че от Евро 07 никой няма да купи нищо,защото работят и те с некачествени стоки,като даже ямболския корифей Хитко в повечето случаи прекупува от тях и после го препродава на нас форумците като ни зарибява с 10% отстъпка,а той всъщност си слага тези 10% надценка върху стойността понеже лично той ползва между 20-25% отстъпка от този магазин Аутохит макар,че от близо три години не съм работил там познавам човека и мога да говоря с него,ако има желаещи да пазаруваме от там.Ето линк с частите и ако има желаещи да говоря с управителя http://autohit.bg/index.php?option=c...temid=99999999
            EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Working...
            X