emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнение и впечатление за fast и STEINHOF
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Никога повече, няма да ми стъпи крака в това долнопробно и измислено магазинче на "ПРОСЛОВУТИТЕ" AXM-AUTO.Купувал съм разни неща от тях включително и носачи от "НЕВЕРОЯТНИТЕ’’ с гаранция носачи FAST-Полски недодялани дървета,нищо не става от тях нито от другата марка която толкова много ми я хвалиха и рекламираха в "сергийката" им - OCAP.Просто се убедих в това че такива малки ’’Дюкянчета" за авточасти са просто поредния новоизлюпил се Прекупвач на пазара за авточасти,чиято цел е на всяка цена да ти вземе парите,без да се замисля какво продава и че стоката му не струва и 5 пари.Дано да не се опарят и други колеги от този "МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ’’.
Коментар
-
lorencoo написа:Никога повече, няма да ми стъпи крака в това долнопробно и измислено магазинче на "ПРОСЛОВУТИТЕ" AXM-AUTO.Купувал съм разни неща от тях включително и носачи от "НЕВЕРОЯТНИТЕ’’ с гаранция носачи FAST-Полски недодялани дървета,нищо не става от тях нито от другата марка която толкова много ми я хвалиха и рекламираха в "сергийката" им - OCAP.Просто се убедих в това че такива малки ’’Дюкянчета" за авточасти са просто поредния новоизлюпил се Прекупвач на пазара за авточасти,чиято цел е на всяка цена да ти вземе парите,без да се замисля какво продава и че стоката му не струва и 5 пари.Дано да не се опарят и други колеги от този "МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ’’.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
MartoModev написа:Добре де,не може ли да се говори с някой магазин като Ауто+ за префериенциални цени за Фиат форма?Аз взимам части от Аутостар с-20-25% ако някой иска мога да му съдейставам?EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар