Е, ако лагера е двуредов съчмен, като стягаш не може да го пренатегнеш. Едва ли си го оставил хлабав. Да не е менте лагера? Освен пък наистина да е хлабав. С какво го стегна? Там се стяга с около 200Nm.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК1 смяна на преден лагер
Collapse
X
-
кола
Има луфт като се сложи гумата от горе и долу на страни мискля че няма 2 седмици нямаше проблем преди го гледах натегнато е с ключ и после с гайковерт зегерката е сложена добре и лагера е в леглото си носача и накрайника на рейката са сменени иначе лагера не си спомням ква марка беше не е много известна знам че пишеше Италишя и е има фирмата в интернет вчера хвърлих кутията
Коментар
-
Нещо ми се върти из главата като (вътрешно каре) колега. И аз сменявах доста неща като:Носачи, кормилни накрайници, карета външни и амортесори но още имам чукане от предницата!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Има луфт като се сложи гумата от горе и долу на страни мискля че няма 2 седмици нямаше проблем преди го гледах натегнато е с ключ и после с гайковерт зегерката е сложена добре и лагера е в леглото си носача и накрайника на рейката са сменени иначе лагера не си спомням ква марка беше не е много известна знам че пишеше Италишя и е има фирмата в интернет вчера хвърлих кутиятаPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар