Лесно ли се сменя на Пунто МК1 преден лагер на главинатаосвен че трудно се развива гайката и трудно се избива лагера в домашни условия -на улицата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК1 смяна на преден лагер
Collapse
X
-
Главното е да внимаваш как слагаш лагера , да не тръгне на една страна и да си направиш проблеми. Хубаво е да не се слагат с помощта на чук или друг ударен инструмент защото се получават наранявания , а може и надирания. А и ако отидеш само с лагера и главината в някой сервиз няма ли да се навият да ти го сложат на пресата ?
Коментар
-
в домашни условия- на улицата, мнооого трудно. най малкото ти трябва менгеме на здрава стойка.не знам на пунтото как е , ама на уното лагера отзад на главината не е със зегерка, ами с осмограм 40.така че евентуално може да ти потрябва и такъв осмограм.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Гайката може да развиеш докато автомобила е все още на земята. При поставянето на новият лагер сложи малко масалце. Ако ще използваш чук за набиване, може да използваш голямата(външната) черупка на старият лагер и през нея да набиваш. В никакъв случай през съчмите(ролките). Аз винаги използвам черупките на старият лагер, но ги набивам със собственоръчна направена преса, която представлява една здрава квадратна рамка и маслен крик - 15тона. Така, че ако имаш сериозен крик има къде да запънеш ще стане перфектно.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Пунто
сега като намерих време се качих на колата няма да вие лагера ама нещо в краката ми тропа като колата е в дупка или покривена то и преди чукаше нещо ама леко и много рядко иначе в ляво съм сменил носача и тампона на стабилизиращата щанга само вътрешните не съм ги пипал и май и тях трябва да ги сменя извода е да се прави колата като има човек условия подемник канал и инструменти - това поне го набявам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар