Здравейте колеги трябва ми помощ от някой който знае какви пружини мога да сложа на мареа-ата за да стане по висока и да са с по-малко сечение демек да е по-висока и по-меко да вози
Няма такива ако са с по малко сечение или както искаш ти то тогава колата ще ги натиска и няма да е висока .А за возията са по важни амортисьорите ане толкова пружините .
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Здравейте колеги трябва ми помощ от някой който знае какви пружини мога да сложа на мареа-ата за да стане по висока и да са с по-малко сечение демек да е по-висока и по-меко да вози
Вдигай я с подложки от гума по 2-3 лв. са в магазин за части на руски автомобили.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Вдигай я с подложки от гума по 2-3 лв. са в магазин за части на руски автомобили.
Ти ли се обади бре :D .Кви подложки за 2-3лева :D .Точно ти знаеш,че става с транспортна лента,но не ми каза как я вдигна отпред.Задницата,аз я повдигнах с тампони от Лада,но имаше два-три вида оттях.Аз си купих от най-дебелите и най-широките.Предницата не съм я пипал.
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Ти ли се обади бре :D .Кви подложки за 2-3лева :D .Точно ти знаеш,че става с транспортна лента,но не ми каза как я вдигна отпред.Задницата,аз я повдигнах с тампони от Лада,но имаше два-три вида оттях.Аз си купих от най-дебелите и най-широките.Предницата не съм я пипал.
Аз се обадих ами и предницата вдигнах дори след изкъртих пробката на картера.Трябва ти транспортна лента около 24-25 мм.,остър нож повече търпение и едни по дълги болтове 8 мм.Да ти издам и една тайна същите подложки които си поставил отзад ако са като моите стават и за отпред опитай ако искаш губиш само 6-7 лв. ако не ти хареса.
Replay написа:
А не мислите ли че с това повдигане се губи от стабилността на автомобила.Няма ли разлика в поведението му в завой
Не се състезавам и не вземам завоите с 130 км/ч за да губя стабилност.
А не мислите ли че с това повдигане се губи от стабилността на автомобила.Няма ли разлика в поведението му в завой
Въпроса ми е по-скоро принципен,като към човек който вече е минал през тази процедура.От някой на който са му минавали подобни идеи,но го е страх от завоите
Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Въпроса ми е по-скоро принципен,като към човек който вече е минал през тази процедура.От някой на който са му минавали подобни идеи,но го е страх от завоите
ОК отговарям тогава - нямам загуба на стабилност.
колеги чух че от браво или брава пасвали добре на мареа смисъл такъв че са по-дълги и с по-малко сечение а на мареата доколкото знам са по-къси с по-голямо сечение
Коментар