Здравейте колеги трябва ми помощ от някой който знае какви пружини мога да сложа на мареа-ата за да стане по висока и да са с по-малко сечение демек да е по-висока и по-меко да вози
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пружини за Fiat Marea Weekend
Collapse
X
-
Re: пружини за Fiat Marea Weekend
niki_vr написа:Здравейте колеги трябва ми помощ от някой който знае какви пружини мога да сложа на мареа-ата за да стане по висока и да са с по-малко сечение демек да е по-висока и по-меко да возиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: пружини за Fiat Marea Weekend
Tornado написа:niki_vr написа:Здравейте колеги трябва ми помощ от някой който знае какви пружини мога да сложа на мареа-ата за да стане по висока и да са с по-малко сечение демек да е по-висока и по-меко да возиEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:Ти ли се обади бре :D .Кви подложки за 2-3лева :D .Точно ти знаеш,че става с транспортна лента,но не ми каза как я вдигна отпред.Задницата,аз я повдигнах с тампони от Лада,но имаше два-три вида оттях.Аз си купих от най-дебелите и най-широките.Предницата не съм я пипал.Replay написа:А не мислите ли че с това повдигане се губи от стабилността на автомобила.Няма ли разлика в поведението му в завойFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Replay написа:А не мислите ли че с това повдигане се губи от стабилността на автомобила.Няма ли разлика в поведението му в завойFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Tornado написа:Replay написа:А не мислите ли че с това повдигане се губи от стабилността на автомобила.Няма ли разлика в поведението му в завойFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар