Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се изнасят колелата навън , и как се прави кембър..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се изнасят колелата навън , и как се прави кембър..

Няколко много глупави въпроса , но ме интересува , в нормална среда , гараж , с нужните инструменти , по какъв начин мога да постигна изнасяне на колелата извън купето , и отделно как да се направи наклон на колелото?
    Прикачени файлове
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

колега не съм инженер но това което съм чул ако ти е от позла е че за изнасяне на колетата се слагат други джанти или подложки преди джантата аз за наклон на колелото просто карай 2 3 години без да сменяш окачване и наклона сам ще дойде.Но ако не ти се чака трябва или да смениш пружините с по къси или да ги оформиш с флекса-скъсиш.Това е най елементарното което сам можеш да направиш но далеч не е препоръчително ако ти се рискува може и без намеса на монтьори.
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

По въпрос 1. Най-лесно е с дистанционни фланци. Ама не е най-евтино. Вариант е и с мост от Купе, АР 155 и т.н. модели, които са с "по-изнесените" задни носачиако питаш за типото.По въпрос 2.Като се разбият лагерите на оста, която държи носачитеза които стана дума по-горе камбъра сам ще ти стане такъв ...
      AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
      AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

По въпрос 2.Като се разбият лагерите на оста, която държи носачитеза които стана дума по-горе камбъра сам ще ти стане такъв ...[/quote] да добвя само че ще ти пасе вече и задните гуми казвамго от опит(разбити лагери) :D
        който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD

Коментар

1.Или джанти с по малко ЕТ или фланци.2.За отпред-разпробиваш дупките на амортесиорите където се захващат към шенкела и си правиш наклона да ти яде гумите.За отзад незнам как.п.п.С рязане на пружини не се постига ефекта който искаш.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Нали като тръгне да завива този кембър от разбити лагери ще отиде наобратно и човека ще се претрепе. Изнасянето ще стане с фланци, но кембъра-не става, поне не самоделка с минимум средства, която да стане и безопасна-няма как при този тип окачване.

Коментар

Като гледам по 2 пишете каквото дойде.Камбъра се прави с по дълги носачи ,а кастъра с разтваряне на предницата от кормилните накрайници.Камбър напречен наклон на колелотоКастър надлъжен наклон на шенкела
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

кола

Тука се заформя някой нов ВИД ФИАТ- БЪЛГАРСКИ Туенитг се прави ама както трябва иначе е рисковано
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                  Тука се заформя някой нов ВИД ФИАТ- БЪЛГАРСКИ Туенитг се прави ама както трябва иначе е рисковано
                  По-добре си дръж езика зад зъбите Питам от любопитство , и дори не е от моето любопитство Аз моя фиат няма да си го правя , а само ще го направя да е перфектен , оригинален , и с някви джанти Тва е само да си споделя мойто виждане за правене на нещо..Въпроса попринцип е за кола , Лада , 7-ца ..Просто собственика иска да се лигави Та , такива неуместни коментари си ги спести , само спамиш Пиша така , защото го приемам като обида
                  Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                  Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Pepi Designs написа:
                    kluchar написа:
                    По-добре си дръж езика зад зъбите Питам от любопитство , и дори не е от моето любопитство Аз моя фиат няма да си го правя , а само ще го направя да е перфектен , оригинален , и с някви джанти Тва е само да си споделя мойто виждане за правене на нещо..Въпроса попринцип е за кола , Лада , 7-ца ..Просто собственика иска да се лигави Та , такива неуместни коментари си ги спести , само спамиш Пиша така , защото го приемам като обида
                    Ами то щом е за лада това което са ти казали до сега колегите не важи.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                      Pepi Designs написа:
                      kluchar написа:
                      Ами то щом е за лада това което са ти казали до сега колегите не важи.
                      Тои пази марката и модела в таина и очаква съвети - ще получи ама не се знае за кои автомобил ще са верни!!!
                      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

кола

Ми то момчето сам си писа че въпроса е малко .... тя Ладата нали е с мост и трябва да има фланци ила моста да се промени
                        Прикачени файлове
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Имах впредвид,че аз разбрах че става въпрос за типо,въпреки че не е споменал колегата за ква кола.Ама предположих типо.За лада има доста изписано в лада форума.Там ще намериш нужните отговори.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Аман вече от разбирачи на тая тема колегите VW от форума вече са доста напред с материала и айде стига вече коментари безмислени момчето пита вие му напълнихте главата с доста излишно инфо разгледай тук www.wheelwhores.com http://www.hrsprings.com/products/triple-c/ без да обидя никой :D
                            Fiat Punto MK2 Sporting 2001

Коментар

SectorOMEGA написа:
                              Аман вече от разбирачи на тая тема колегите VW от форума вече са доста напред с материала и айде стига вече коментари безмислени момчето пита вие му напълнихте главата с доста излишно инфо разгледай тук www.wheelwhores.com http://www.hrsprings.com/products/triple-c/ без да обидя никой :D
                              Колега , мерси за сайтовете , но първия не ми го отваря.. втория изглежда полезен , ама знам ли .. лично на мен никаква работа не ми върши.Искам и да се извиня , за това ,че съм пропуснал да спомена , че колата е лада Лек ден на всички

Коментар

Working...
                              X