колеги ще кажа моето мнение от както смених и аз барабаните с дискове.спирането не е по-добро,най-много да е същото,но ръчната хич не е като при барабана.Сложих ги понеже и аз не харесвам барабан отзад,предпочитам да е с диск,но ако спираше по-зле щях да ги махна най-вероятно.Сега ми предстои да си сложа нови дискове за отзад и мисля че ще се подобри спирането,защото сегашните са доста изтънели.а и едни хубави накладки като купя мисля че нещата ще стоят по друг начин в полза на дисковете,че сега със тези SIFFERT нещо не ме радва как спира(но и дисковете са зле де..като сложа новите ще видим)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.6 със задни дискови спирачки
Collapse
X
-
значи след това , което прочетох дотук се оказа, че аз съм в изгодна позиция за смяна на заден мост с такъв от ХГТ например, защото имам разбити тампони на моста, и като проверих в евро 07 ми излизат около 110лв + 100-тина за смяна при още неизвестен майстор... по добре да си купя мост от ХГТ и да го сменя, как ви се струва а?
Коментар
-
Dimo_J написа:значи след това , което прочетох дотук се оказа, че аз съм в изгодна позиция за смяна на заден мост с такъв от ХГТ например, защото имам разбити тампони на моста, и като проверих в евро 07 ми излизат около 110лв + 100-тина за смяна при още неизвестен майстор... по добре да си купя мост от ХГТ и да го сменя, как ви се струва а?
Коментар
-
pecata написа:Отпред що не ги правят колите с барабани,а се слагат дискове?Защо на колите с по големи мотори им слагат диск отзад.Сигурно има някъква разлика.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар