колеги кажете от кой модел браво брава или мареа ще паснат без проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.6 със задни дискови спирачки
Collapse
X
-
От HLX със сигурност и от доста алфи но ако си абс трябва и донора да е с абс прочети тазиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43401 тема и доста неща ще ти се изяснят но ти препоръчвам първо да си монтираш предни вентилирани спирачки и тогава пипаи отзад защото идва зима ще има лед и да не вземеш някои завои с вратите напред!!!
-
eh4ev07 написа:От HLX със сигурност и от доста алфи но ако си абс трябва и донора да е с абс прочети тазиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43401 тема и доста неща ще ти се изяснят но ти препоръчвам първо да си монтираш предни вентилирани спирачки и тогава пипаи отзад защото идва зима ще има лед и да не вземеш някои завои с вратите напред!!!fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Ако няма резпределител на спирачното усилие за задните спирачки може задницата да те изпревари дори и с барабани, но иначе няма проблем За АБС трябва и донора да ти е с АБС (както колегата е обяснил) понеже на планките трябва да има дупки за датчиците.Задни дискове и апарати стават от почти всички италианки с 4 болта Аз съм с апарати от HGT, а дисковете и планките за закрепване на апаратите са от Lancia Dedra
Коментар
-
idkedikov написа:Ако няма резпределител на спирачното усилие за задните спирачки може задницата да те изпревари дори и с барабани, но иначе няма проблем За АБС трябва и донора да ти е с АБС (както колегата е обяснил) понеже на планките трябва да има дупки за датчиците.Задни дискове и апарати стават от почти всички италианки с 4 болта Аз съм с апарати от HGT, а дисковете и планките за закрепване на апаратите са от Lancia Dedra
Коментар
-
tomny написа:...И освен това смяната на целия мост е една..., в смисъл, трябва сервиз, не става пред блока...AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
TRENDi написа:tomny написа:...И освен това смяната на целия мост е една..., в смисъл, трябва сервиз, не става пред блока...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Airfan написа:idkedikov написа:Ако няма резпределител на спирачното усилие за задните спирачки може задницата да те изпревари дори и с барабани, но иначе няма проблем За АБС трябва и донора да ти е с АБС (както колегата е обяснил) понеже на планките трябва да има дупки за датчиците.Задни дискове и апарати стават от почти всички италианки с 4 болта Аз съм с апарати от HGT, а дисковете и планките за закрепване на апаратите са от Lancia Dedra
Коментар
-
pecata написа:Отпред що не ги правят колите с барабани,а се слагат дискове?Защо на колите с по големи мотори им слагат диск отзад.Сигурно има някъква разлика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар