Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накладки MINTEX-мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biser_as написа:
    Danchojn написа:
    Пак ще попитам! Каква връзка видя с "моите" масла, че го написа това? Обидих ли те?
    Еее само се пошегувах :D Явно е било неуместно и ако съм те обидил.........ам соре, дет се вика То и аз мноо не видях връзка на мнението ти с темата, мма....... нема смисъл се обясняваме повече
    Въпроса не беше към теб. Разминали сме се. Както и да е, не си заслужава да се обясняваме наистина. Никой не ме е засегнал. То и това оставаше, да се караме за глупости.Емзо: АТЕ наистина са на висока цена. Освен това им е ограничена гамата, по мои наблюдения, но може и да бъркам. Досега обаче когато съм търсил, все няма, това което ми трябва. Иначе са много добър избор и спорид мен.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Колеги стига се карахте за глупости.Някои да каже нещо за тези от снимката на предната страница,защото ще ги слагам и да знам какво да очаквам.

Коментар

Каква буква по твърдост са? Някъде трябва да има букви.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

gituli написа:
          Някои да каже нещо за тези от снимката на предната страница,защото ще ги слагам и да знам какво да очаквам.
          Аз лично за 1-в път виждам такава марка (DEX ако правилно я разчитам) накладки :D Тва кво да очакваш от тях вече нема мнооо смисъл се чудиш и питаш-купил си ги, тъй че е свирено дет се вика Слагай и ше споделиш после :D Между другото тва на ГТ-то ли ше го слагаш? :D Кви пари са?

Коментар

Да за ГТ-то са,предни и задни,пише че са италянски.Самоче точно тези нестават за моито,и съм ги върнал.Като за моито само предните са тази марка а задните са LPR.Пратиха ми ги от гърция.Пратиха ми и дискове.За всичко 180 евро.

Коментар

gituli написа:
              За всичко 180 евро.
              Мми сумата като цифрички в БГ левово изражение не е мнооо, мма дано с накладките да сполучиш и да спира колата :D Принципно за почти същите пари (може би 20-30лв отгоре) можеше да придобиеш и по-маркови (и тествани) дискове и накладки мма вече нема значение

Коментар

За дисковете съм сигурен,че са добри,но за предните накладки (DEX)незнам нищо.Я сподели за тези маркови дискове и накладки,за да видя колко съм се прецакал :D .

Коментар

gituli написа:
                  За дисковете съм сигурен,че са добри,но за предните накладки (DEX)незнам нищо.Я сподели за тези маркови дискове и накладки,за да видя колко съм се прецакал :D .
                  За тия накладки DEX наистина нищо немоем ти кажем щот никога не съм ги виждал или ползвал на квато и да е кола (даже не съм и чел отзиви някъде за тях).Мми можеше примерно накладки си вземеш EBC (поне са оригинални английски) или Textar-не са неква безбожна цифромания, особено с некой процент отстъпка.Между другото ся като загледах снимките-на кутията на предните дискове е написано с маркер 278х20, дано некой да си е драскал просто, а не тва да е размера на дисковете дет си купил, щот ако си с оригиналните спирачки на пунто ГТ-неговите предни дискове са 256х20мм! :D Мерни им диаметъра да нема грешка нещо и с тях

Коментар

Да и аз като го видях това и изтръпнах но са точния размер.Я ми кажи ориентировачна цена за тези накладки,наи вече за EBC.И от къде да съм сигурен,че не са ги правили в някои турски гараж? :D

Коментар

gituli написа:
                      Да и аз като го видях това и изтръпнах но са точния размер.Я ми кажи ориентировачна цена за тези накладки,наи вече за EBC.И от къде да съм сигурен,че не са ги правили в някои турски гараж? :D
                      Мми за по-старата спирачна система са към 60лв. предните и 53лв. задните, а за по-новата ситема са съответно 56 и 53лв. :D Тва са цените за нормалните накладки (oem replacement), по рацинг серията са с цени по 2 и отгоре посочените мма си заслужават от всякъде :D А за оригиналността им-аз грижи немам с това, щот или си ги купувам от Англия директно или ги взимам от вносителя им за БГ (а него уекинко го познавам и знам откъде му идват :D ).

Коментар

Мерси много за информацията.До края на другата седмица се надявам накладките да са пристигнали и да ги монтирам.И ако не ми харесат,ще те потърся за понататъшна информация как да се здобия с едни от тези .Още веднъш мерси и се извинявам на колегата,че му оспамихме темата.

Коментар

Working...
                        X