Сефте чувам тази марка, ама като се поразрових тя била доста известна, някои тук ползвал ли е такива накладки и има ли мнение за тази марка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накладки MINTEX-мнения
Collapse
X
-
emzo написа:Eто Ви топ3 от OEM replacements:ATETEXTAREBC BRAKES GreenСега съм с Текстар, мноооого доволен, а на следващата смяна дискове и накладки ще са EBC
Коментар
-
Danchojn написа:Вообще тези класации са измишльотина, защото може да има и по-добри, но просто не са номинирани........
Коментар
-
Хе!Да съм казал нещо против накладките? Исках да кажа, че когато става на въпрос за подобни тестове, било то гуми, накладки и т.н. много марки вообще не участват. Така, че може да избереш от тестваните и нищо повече. ТОВА Е! Нито съм препоръчал накладки.Не виждам никаква връзка, с поста ти по мой адрес.Вообще информацията в нета е една голяма боза. Нали затова уж са форумите - да се споделя опит. Само, че се заформят отделни "кръгове" от хора, които се подкрепят взаимно.Пак ще попитам! Каква връзка видя с "моите" масла, че го написа това? Обидих ли те?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
biser_as написа:Danchojn написа:Вообще тези класации са измишльотина, защото може да има и по-добри, но просто не са номинирани........Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Пак ще попитам! Каква връзка видя с "моите" масла, че го написа това? Обидих ли те?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар