Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни амортисьори на Типо 1.6 DOHC

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни амортисьори на Типо 1.6 DOHC

Здравейте ,колеги...Преди малко се връщам от сервиза и ми казаха ,че са ми изпуснали предните амортисьори и от там идва това чукане ,за което споменах преди време...Тогава смених двата носача ,но чукането остана...Както и да е...Искам да ме посъветвате ,какви амортисьори да сложа...Спрял съм се на Fast ,от axm-auto...Цената им е добра ,пък и с гаранция ги дават...Всъщност няма да сменям само амортисьорите ,а и лагерите и тампоните им...Така ,че гледам да се побера в 350 лева...Човекът в сервиза ми спомена и за прахоуловители...http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1 амортисьори х2http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=122&modif=851&cat=34&subc at=67&prod=2054&numenkl=3&show=1 лагери х2http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=122&modif=851&cat=34&subc at=68&prod=2451&numenkl=2&show=1 маншон (предполагам това е имал в предвид по прахоуловители) - комплектhttp://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=3&show=1 Т-н амортисьор преден - десен х1http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=122&modif=851&cat=34&subc at=66&prod=2031&numenkl=2&show=1 Т-н амортисьор преден - ляв х1Цифрата накрая става около 350 лв. заедно със смяната и стендаГледам има и по-скъпи част ,но не си струва според мен...Та има ли някой впечатления от Fast?
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Бе много пари 350лв., то това си е цената на половината кола отвсякъде :D Що не пробваш как са цените на "дюкянчето" на бул. Стамболийски в София? Тук има телефони, работят с куриери, имаш 10% отстъпка... Аз лично 350лв. без труд не бих дал за амортисцори и тампони. За справка - преди година някъде сменях точно тия тампони горе на макферсона - 25лв./бр. без отстъпката, с отстъпката - 45лв., което е цената на единия тампон от тия, които искаш да си купиш. Сигурно има и по-евтини амортисьори - поне да питаш не пречи. Ако обаче си твърдо решена да е от тоя сайт - по-добре си вземи Кофап амортисьори.
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      Бе много пари 350лв., то това си е цената на половината кола отвсякъде :D Що не пробваш как са цените на "дюкянчето" на бул. Стамболийски в София? Тук има телефони, работят с куриери, имаш 10% отстъпка... Аз лично 350лв. без труд не бих дал за амортисцори и тампони. За справка - преди година някъде сменях точно тия тампони горе на макферсона - 25лв./бр. без отстъпката, с отстъпката - 45лв., което е цената на единия тампон от тия, които искаш да си купиш. Сигурно има и по-евтини амортисьори - поне да питаш не пречи. Ако обаче си твърдо решена да е от тоя сайт - по-добре си вземи Кофап амортисьори.
      350 с труда...Но вече си намерих по - тънкана и за по-малко от 300 лева всичко...ПП:Всъщност не ме интересува толкова много марката ,важното е да не тропа ,че направо откачам...Не намирам смисъл да инвестирам толкова много пари ,при положение ,че все ще вършат работа...Колата я карам нормално ,не спортно или хамалски ,за да взимам някакви амортисьори за 100+ лв. ...
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Нямам наблюдения за тия амортисьори FAST, но преди три години като сменях оригиналните амортисьори и на тях пишеше FIAT-MONROE и отдолу оригиналния номер. И аз си викам - няма да си правя майтап с колата - ще слагам пак същитата марка. Обърнах се обаче към доставчика на Варна за марката. Съвсем случайно тогава един колега ми каза, че ползва... 25 или 30 % отстъпка. Та цените станаха така (дори съм си записал) :Амортисьори - MONROE Original 16112 -2x75,00 лв. - Тех-коПрахоуловители - MONROE PK032 - 35,00 лв. - Тех-коТампоните и лагерите не съм сменял. Имай на предвид, че лагерите се разглобяват и се прегресират. Държат много повече от купешките иначе нови миндили, които в скоро време започват да засичат.Въпроса не е дали караш спортно или не. Въпроса е, че пътната настилка е като след учение на изтребители на нато. Или поне ела във Варна да видиш. Но хлоп-троп по колата нямам.
        Прикачени файлове

Коментар

С кеф бих си сложил хубави ,скъпи амортисьори ,но в момента съм във фаза търсене на работа и няма как да отделя доста ,а се налага ,защото така тропа ,че все едно ще изпадне...Знам ,че е въпрос за едни 50-60-70 лева ,но като ги нямам ,няма как да ги дам...Относно пътищата...В Пазарджик в момента правят ремонти на основните булеварди ,и на някои от по-малките улици...На нашата също правят...Та за пътищата в Пазарджик не се тревожа ,въпросът е извън града дето вдигам над 200+++ Абе ще видим с какво ще ме изненадат утре като ми докарат амортисьорите ,понеже не знам каква марка са... Ама за първо време ще се кара с евтиниика... Въпреки ,че не съм привърженик на това : "За първо време"...Ще пиша как е положението след слагането на новите амортисьори...

Коментар

А бива ли според вас да чакам доставка на амортисьори 3 дни... Направо съм бесен...

Коментар

Predatorsi написа:
              А бива ли според вас да чакам доставка на амортисьори 3 дни... Направо съм бесен...
              Ами зависи какви си си избрал и зависи от магазина.Може естествено
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Predatorsi написа:
                що не погледнеш в раздел продава, един колега продава почти нови Закс газови за 100тина лева, аз съм с такива и са супер.
                Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Днес най-накрая дойдоха амортисьорите...Някаква неизвестна марка за мен Optimal... Така ,като гледам няма много добри отзиви за тях по форумите...Ама ще видим...Иначе тропането изчезна и сега колата е изненадващо тиха...Бях свикнал да тропа и трака... ПП:Нямате си на представа ,колко време си търсих темата в Консултации по общи въпроси... Ама грешката си е моя ,че съм я пуснал там... Ако има някакъв проблем с поведението на тези амортисьори Optimal ще пиша... Но се надявам да се представят добре...

Коментар

Working...
                  X