Нормално ли е като сложа нови дискове и накладки в началото колата да не спира много добре както преди ? Дискове Meteli, накладки Ferodo ? Фиат Мареа 1.9 ТД 100Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормално ли е да спира по-зле с нови дискове и накладки?
Collapse
X
-
Нормално е, преди 250-300 км смених и аз, първоначално спирането е осезаемо лошо, но става все по-добро. Внимавай и увеличи дистанцията. Вече почти спира както преди, а ми предстои смяна на задните спирачки, маркучи и течност, и очаквам спирането да стане значително по-добро и от преди, а преди наистина беше добро
Коментар
-
gamma написа:В една тема Христо беше споменал, че точно за напасването на нови дискове + накладки е нужно повече време.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Разбира се че не е нормално, но вече си ги сложил и както казва колегата спирай по отдалече и сигурно ще се пооправят с времето.И аз мисля че накладките не са качествени/оригинални/.Миналата година -VІм. смених и дисковете/2х48лв/ и барабаните-/2х60лв/- полско пр-во/не си спомням марката а накладките/"Пермафуз"-под 40лв.бяха/.Те са от най меките,доколкото разбирам от колегите.До ден днешен колата спира съвсем плавно и безшумно или кове на място/като натиснеш по рязко/.Успех и безаварийно.BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
-
itan75 написа:Градски ти този дребен мошеник Христо го имаш за некво божество ли? Или сте роднина нещо,че все той ти е в устатаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Airfan написа:Да, защото повърхностите са гладки и почти няма нужда от напасване.
Коментар
-
tomny написа:Airfan написа:Да, защото повърхностите са гладки и почти няма нужда от напасване.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар