Здравейте,Вчера по време на движение ми светна лампата на АБС-а. След като загасих колата и дадох на контакт не мина self-cheka, и лампата остана да свети. Свалих и четирите датчика и ги почистих добре, след което всичко е ОК. Колата е Мареа 1.8, 1996г. и до колкото видях АБС е Лукас. Питането ми е дали да очквам по сериозен проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна лампата на АБС.
Collapse
X
-
Здравей колега.Аз имам Брава 1.6 16V 96г. имам е от 2 години и постоянно ми свети лампичката, има си спирачна течност, спирачките са Ок, от време на време лампичката гасне за няма и 2-3 км и пак светва,иначе АBS си работи и при светеща лампичка.П.С. Ако някой се досеща от каде може да идва моя проблем да пише :]
-
Re: Светна лампата на АБС.
Kemaloff написа:...Питането ми е дали да очквам по сериозен проблем?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Светна лампата на АБС.
Vladim написа:Kemaloff написа:...Питането ми е дали да очквам по сериозен проблем?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
gamma написа:djounsa написа:...иначе АBS си работи и при светеща лампичка...
Коментар
-
djounsa написа:gamma написа:djounsa написа:...иначе АBS си работи и при светеща лампичка...Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:djounsa написа:gamma написа:djounsa написа:...иначе АBS си работи и при светеща лампичка...
Коментар
-
Ослушай се дали мотора на модула не работи постоянно има автомобили с този модул които се запалват точно от това.Има едно реле вътре в модула което залепва и мотора започва да работи постоянно.Реле не можах да намеря същото да го вградя вътре и изведох кабели и сега съм с руско реле извън модула.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Ослушай се дали мотора на модула не работи постоянно има автомобили с този модул които се запалват точно от това.Има едно реле вътре в модула което залепва и мотора започва да работи постоянно.Реле не можах да намеря същото да го вградя вътре и изведох кабели и сега съм с руско реле извън модула.Fiat Marea 2.4 TD
Коментар
-
И аз имам същия проблем Лампата на АБС-са понякога светва и когато свети АБС-са не работи! Немога да разбера от какво е !свалях датчиците но всичко си е наред явно проблема е другаде ! От АБС-са излиза някаква букса та се питам -неможе ли да се "прочете " през тази букса за грешки и да си каже каква му е болката ? На този модел АБС проблема му е все един и същ релето за управление на мотора.Залепва и върти дкато то реши да изключи.LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
vasko_boy написа:и при мене почна да светва след кат махах полуоската и след това ту светва и после угасвадали може да сам прецакал датчика защото едната част си остана на главината а другата на кабелитеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар