Не ви ли се струва, че пружините на Стилото са много меки? Вози чудесно на прав път, обаче ако трябва да влезна по-бързо в някой завой, така се накланя, направо имам чувството, че ще се преобърна. Вече и свикнах де, но все пак какви варианти има за по-твърди пружини или едни coilover-и направо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини за Стило Multiwagon
Collapse
X
-
emzo написа:Coilover има само за хеч-а Търси eibach линията, която сваля до 30мм, няма да имаш грижи с оригиналните амортисьори.
Коментар
-
emzo написа:Е ти си с 1 година по-нов от мене. Тези детски болести трябва да са излекувани при теб.Еми аз нямам оплакване като цяло, не става определено за влизане с вратите в завоите.А с какви гуми си ? Размер ...
Коментар
-
emzo написа:Ще проверя след малко.Ама ти кво искаш с тия гуми ? Те и 16ките са високи .... 55, освен да си прави среща на Карандила пак и да видиш на колегат iakvvu как е с 17"
Коментар
-
Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки И возията си беше страхотна, не усетих разлика.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки И возията си беше страхотна, не усетих разлика.
Коментар
-
Под там разбирай Дойче E10-30-001-04-22 Това са за теб.www.rudy96.com намирам в сайта на Айбах.Ако им звъниш, питай ги и за E10-30-001-02-22 (тези са за жетеде)---------403 лв. ги намерих тук ама сигурно и надолу ще можеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близкоF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар