Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пружини за Стило Multiwagon

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пружини за Стило Multiwagon

Не ви ли се струва, че пружините на Стилото са много меки? Вози чудесно на прав път, обаче ако трябва да влезна по-бързо в някой завой, така се накланя, направо имам чувството, че ще се преобърна. Вече и свикнах де, но все пак какви варианти има за по-твърди пружини или едни coilover-и направо

Coilover има само за хеч-а Търси eibach линията, която сваля до 30мм, няма да имаш грижи с оригиналните амортисьори.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Coilover има само за хеч-а Търси eibach линията, която сваля до 30мм, няма да имаш грижи с оригиналните амортисьори.
      юХм... има ли разлика в предното окачване, между моделите и двигателите? На твоето пружините да не би да са по-твърди, защото ти е по-тежък маторя и ако да, може ли да сложа такива на моето. Не ти ли прави впечатление, че са много меки пружините на фиатката? Аз като я купих, на първия завой към магистралата за София, от Пловдив, спрях да видя да не е счупена някоя, мислих си, че ще се обърна Четох в английския форум, че имало привикване в сервиза, зареди дефектни пружини и често се чупели...

Коментар

Е ти си с 1 година по-нов от мене. Тези детски болести трябва да са излекувани при теб.Еми аз нямам оплакване като цяло, не става определено за влизане с вратите в завоите.А с какви гуми си ? Размер ...
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Е ти си с 1 година по-нов от мене. Тези детски болести трябва да са излекувани при теб.Еми аз нямам оплакване като цяло, не става определено за влизане с вратите в завоите.А с какви гуми си ? Размер ...
          195/65/15... различни ли са сега твоите пружини или не? И дали са по-твърди, да сложа едни от дизеляк

Коментар

Ще проверя след малко.Ама ти кво искаш с тия гуми ? Те и 16ките са високи .... 55, освен да си прави среща на Карандила пак и да видиш на колегат iakvvu как е с 17"
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Ще проверя след малко.Ама ти кво искаш с тия гуми ? Те и 16ките са високи .... 55, освен да си прави среща на Карандила пак и да видиш на колегат iakvvu как е с 17"
              Ем такива пишеше, такива взех, ся гуми на две лета няма да сменя А колегата с тия 17-ки, не знам дали всички дупки не са негови Щото за Банско, по прочутия път Пловдив - Юндола, като падна в трапа и лошо ми става, той трябва джанти да сменя сигурно.. Не знам как не ти прави впечатление, не се ли накланя твоята в завой доста? Ходих и на стенд за амортисьори, направиха ми една кардиограма и всичко беше абсолютно наред, от тук стигам до извода, че пружините са меки...

Коментар

Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки И возията си беше страхотна, не усетих разлика.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки И возията си беше страхотна, не усетих разлика.
                  Супер, другия път като идваш свиркай За 17-ките не знам, возих се в една делта със 17 или 16 на 45 ли бяха, не зная, еми изпадаха ми зъбите, аз на всяка дупка имах чувството, че я носач и пружина се чупи Не знам как не ти прави впечатление, но пък и твоето е по-късо от комбито, може би и затова, а и с какви гуми си?Последен въпрос, тия Eibach тук могат ли да се купят и откъде? А и да не струват майка си и баща си де, щото 1000 лв за едни пружини няма да дам... ще проверя в дойчланд как са...

Коментар

300лв са там.Пак казвам до 30мм със стандартните аморт, щото имат и по 40/45Аз съм с 205/55/16
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      300лв са там.Пак казвам до 30мм със стандартните аморт, щото имат и по 40/45Аз съм с 205/55/16
                      Къде са 300 лв? Къде ги продават в България?

Коментар

Под там разбирай Дойче E10-30-001-04-22 Това са за теб.www.rudy96.com намирам в сайта на Айбах.Ако им звъниш, питай ги и за E10-30-001-02-22 (тези са за жетеде)---------403 лв. ги намерих тук ама сигурно и надолу ще може
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близко
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близко
                            Мх... тва има някаква измама тука: Gladiator offroad-technikЮнит Тотал Реал ЕООДСеверозападна индустриална зона - гр.Пловдив(до автомагистрала Тракия, между Балканстар и LIEBHERR) Между Балканстар и Либхер е сокотаб и е една равна поляна.. къде да е това там? Има една малка къщичка и пише, че е трасе за пейнтбол или кво е.. ще им звънна на тия после, мерси много

Коментар

Развитие ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X