Здравейте колеги искам да попитам възможно ли е монтирането на дискови спирачки и отзад на Темпра 1.6 която оригинално си е с барабани отзад и ако може колко ще ми излезне пари това удоволствие?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подобряване на спирачките на Темпра!
Collapse
X
-
Re: Подобряване на спира4ките на Темпра!
NixXxan_Racing написа:Здравейте колеги искам да попитам възможно ли е монтирането на дискови спирачки и отзад на Темпра 1.6 която оригинално си е с барабани отзад и ако може колко ще ми излезне пари това удоволствие?Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
-
Спирачките са много съвместими на фиатите така че нямаш проблеми...Най лесно ще ти е предни вентирилани дискове от типо 257/22мм със апаратите и цял заден мост със дискове Не забравай обаче и хубавите гуми и дискове...Иначе най добрия вариант е да разглобиш твойте апарати ги почистиш и раздвижиш,нови маркучи накладки и идскове и си готов...П.С.Аз скоро си сложих заден мост с дискове на пунтото и свалих окачването с 70/60мм и със гуми 195/50 р 15 въпреки че съм без АБС спирам чуствително по добре отколкото със барабаните и стандартното окачване..._______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар