Майка ми ми хвърли колата да и я постегна, смених един куп работи и стигнах до волана. Проблема е ,че ми се струва доста тежък. Особено на място е много трудно да се завърти. Огледах маншоните на кормилната кутия - здрави са, не се вижда омасляване. Луфтове няма. Гумите са на 60-70% износване. Я притежателите на Пунто 1.2 бензин да споделят дали е нормално да е толкова тежък волана или аз съм се изнежил на Бравото. Дали има възможност да се гресира от някъде кормилната кутия?PS: Сега четох във форд форума за подобен проблем на една фиеста и се оказало карето на кормилния вал. Дали може да е от него и как мога да разбера?И вторият ми въпрос - забелязах ,че има малък луфт в десния заден тампон на задния мост (чува се леко тропане като мина през дупка) ,дали ще е проблем да изкара още 2-3000 км така или е опасно (като се има предвид ,че повече от 90 км/ч не вдига)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за кормилна уредба и заден мост на пунто мк1...
Collapse
X
-
Szandor написа:Аз имам пунто 1,1 и волана наистина е твърд. Според мен не требва да те притеснява, ако нямаш хлопане или луфтове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар