Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде да намеря маншончета за носач на Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    ogi28b написа:
    Носачът Окап, който имам при мен е с размери 17 мм на болта / 31 мм на основата. Направо ме е яд, сега си гледах двата стари носача - по-старият е с тампони-бетон, но скъсаният маншон е прецакал шарнира. При по-новият - обратно - шарнирът все още е здрав, изглежда, но тампоните ги маха и малко дете.
    И в двата случая се правят.Шарнирите ги правят като нови тук в Казанлък ,а тампоните ги сменям аз.Ремонта на шарнира е 11 лв. ,а смяната на тампоните излиза около 20 лв. само консумативите.
    След ремонта колко издържат?
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
      Кое колко издържа тампоните или шарнира?Шарнира издържа много повече от нов носач ,а тампоните според зависи къде се управлява автомобила.Доста водачи рециклират шарнирните си болтове тук в Казанлък стига същия да позволява да се отвори.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги в Пловдив рециклирах шарнира за 25лв.Вече година не е мръднал...

Коментар

4api написа:
          Колеги в Пловдив рециклирах шарнира за 25лв.Вече година не е мръднал...
          Големи обирджии много са 25 лв. освен ако не включва и смяна на двата тампона което няма как да стане за тази сума.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            alvanovo написа:
            Кое колко издържа тампоните или шарнира?Шарнира издържа много повече от нов носач ,а тампоните според зависи къде се управлява автомобила.Доста водачи рециклират шарнирните си болтове тук в Казанлък стига същия да позволява да се отвори.
            На Мареата може ли да се отваря шарнира?Каква марка нови тампони набиват?Къде се намира работилницата в Казанлък? Може ли да се праща по куриер?
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
            X