neonglow написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка носач за Стило?
Collapse
X
-
Няколко пъти ти споменаха от къде! Погледни на горе. Аз ги питах защо са им толкова евтини тея огромни железа, а за моето дръглив офиорино не са. Отговора- търсят се, внесохме голяма партида и ни дадоха добра цена от завода. Относно ТРВ- внимавайте с ментаците. Ама то с кои ли марки не е така. Оригиналните поне са ти гарантирани по размер- няма да ти мръдне предницата и реглаж не е нужен.
Коментар
-
BaiLamarin написа:Няколко пъти ти споменаха от къде! Погледни на горе. Аз ги питах защо са им толкова евтини тея огромни железа, а за моето дръглив офиорино не са. Отговора- търсят се, внесохме голяма партида и ни дадоха добра цена от завода. Относно ТРВ- внимавайте с ментаците. Ама то с кои ли марки не е така. Оригиналните поне са ти гарантирани по размер- няма да ти мръдне предницата и реглаж не е нужен.
Коментар
-
Местата където се продават оригинални части за фиат са две. При вносителя официалния е трудно. Намират се и по другите магазини, но само някои и трябва да се гледат цени. Не казах името да не кажат, че правя реклама- аз съм просто стабилен донор там. Е като съживяваме основно някой фиат. После само Колега, питал си на правилното място, но явно без отстъпка.
Коментар
-
neonglow написа:Stefanaki написа:neonglow написа:Ужас, тия не са наред Оригиналните са 150, ако имате някви отстъпки може и по-малко..Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:neonglow написа:Stefanaki написа:neonglow написа:Ужас, тия не са наред Оригиналните са 150, ако имате някви отстъпки може и по-малко..
Коментар
-
BaiLamarin написа:neonglow написа:emzo написа:Защото не знам Какви са оригиналните ? За ауто италия ли ми говориш ?BaiLamarin написа:Няколко пъти ти споменаха от къде! Погледни на горе. Аз ги питах защо са им толкова евтини тея огромни железа, а за моето дръглив офиорино не са. Отговора- търсят се, внесохме голяма партида и ни дадоха добра цена от завода. Относно ТРВ- внимавайте с ментаците. Ама то с кои ли марки не е така. Оригиналните поне са ти гарантирани по размер- няма да ти мръдне предницата и реглаж не е нужен.Stefanaki написа:neonglow написа:Ужас, тия не са наред Оригиналните са 150, ако имате някви отстъпки може и по-малко..
Коментар
-
Здравейте колеги, днес бях на майстор да види какво тропа-оказа се рзабит шарнир и биалетка обяви цена 200лв части 50 лв работа което за мен е безумно!Та въпроса ми: Може ли да се смени само шарнира или целия носач се сменя?Някой рециклирал ли е носач (доста хора твърдят че стават по добре от повечето ментета които се продават)И ако някой може да даде линк към някоя тема как се сменя носача ч с търсачката не успях да намеря!Поздрави!Stilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
-
patrik212 написа:Здравейте колеги, днес бях на майстор да види какво тропа-оказа се рзабит шарнир и биалетка обяви цена 200лв части 50 лв работа което за мен е безумно!Та въпроса ми: Може ли да се смени само шарнира или целия носач се сменя?Някой рециклирал ли е носач (доста хора твърдят че стават по добре от повечето ментета които се продават)И ако някой може да даде линк към някоя тема как се сменя носача ч с търсачката не успях да намеря!Поздрави!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар