Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква марка носач за Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

neonglow написа:
    Ужас, тия не са наред Оригиналните са 150, ако имате някви отстъпки може и по-малко..
    И без отстъпка са под 150 .С отстъпка много малко над 100.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Сложих TRW за 103 лв.
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Stefanaki написа:
        neonglow написа:
        Ужас, тия не са наред Оригиналните са 150, ако имате някви отстъпки може и по-малко..
        Оригиналните ли имаш предвид, че са малко над 100 и под 150 лв без отстъпка?! Ако да, откъде ги взимаш?

Коментар

Няколко пъти ти споменаха от къде! Погледни на горе. Аз ги питах защо са им толкова евтини тея огромни железа, а за моето дръглив офиорино не са. Отговора- търсят се, внесохме голяма партида и ни дадоха добра цена от завода. Относно ТРВ- внимавайте с ментаците. Ама то с кои ли марки не е така. Оригиналните поне са ти гарантирани по размер- няма да ти мръдне предницата и реглаж не е нужен.

Коментар

BaiLamarin написа:
            Няколко пъти ти споменаха от къде! Погледни на горе. Аз ги питах защо са им толкова евтини тея огромни железа, а за моето дръглив офиорино не са. Отговора- търсят се, внесохме голяма партида и ни дадоха добра цена от завода. Относно ТРВ- внимавайте с ментаците. Ама то с кои ли марки не е така. Оригиналните поне са ти гарантирани по размер- няма да ти мръдне предницата и реглаж не е нужен.
            Това на мен ли го писа? Къде са ми споменали няколко пъти къде има оригинални носачи?

Коментар

Местата където се продават оригинални части за фиат са две. При вносителя официалния е трудно. Намират се и по другите магазини, но само някои и трябва да се гледат цени. Не казах името да не кажат, че правя реклама- аз съм просто стабилен донор там. Е като съживяваме основно някой фиат. После само Колега, питал си на правилното място, но явно без отстъпка.

Коментар

neonglow написа:
                Stefanaki написа:
                neonglow написа:
                Оригиналните ли имаш предвид, че са малко над 100 и под 150 лв без отстъпка?! Ако да, откъде ги взимаш?
                Какво значи "оригинални"? TRW са оригинално вграждани в Стило и сега се намират на пазара като "After Market" част.Аз не ги вземам от никъде, защото нямам/не шофирам Стило => не ми трябват носачи за Стило. Просто имам достъп до каталог и отстъпки в обявените цени
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                  neonglow написа:
                  Stefanaki написа:
                  neonglow написа:
                  Какво значи "оригинални"? TRW са оригинално вграждани в Стило и сега се намират на пазара като "After Market" част.Аз не ги вземам от никъде, защото нямам/не шофирам Стило => не ми трябват носачи за Стило. Просто имам достъп до каталог и отстъпки в обявените цени
                  Ами не знаех, че ТРВ са оригинални и се вграждат във фиат. Защото на кутията на оригиналните пише Ricambi originali а на носача има оня емблема като щит дето е, така, че няма как да знам дали са ТРВ...

Коментар

BaiLamarin написа:
                    neonglow написа:
                    emzo написа:
                    Защото не знам Какви са оригиналните ? За ауто италия ли ми говориш ?
                    От александър ауто ги взех, 1 към 1 са с тия дето са си на колата. Що да взимаш други, че и по-скъпи. На мен на единия му беше скъсан маншона на шарнира, даже не се беше разтропал още, ама ги смених. То се оказа, че биалетите тропат
                    Местата където се продават оригинални части за фиат са две. При вносителя официалния е трудно. Намират се и по другите магазини, но само някои и трябва да се гледат цени. Не казах името да не кажат, че правя реклама- аз съм просто стабилен донор там. Е като съживяваме основно някой фиат. После само
                    Пич.... така и не те разбрах какво искаш да ми кажеш и защо ме караш да гледам горе кво са писали. Тва за александър ауто го писах аз, един колега написа, че може да се вземат и за под 150 лв оригнални носачи и попитах откъде аджеба ги взима за под 150, щото от ауто италия и александър ауто (поне в Плд) за по-малко не можеш ги взе.
                    BaiLamarin написа:
                    За кво ми ги писа тия удивителни да прочета темата, така и не разбрах...Виж какво написах; исках да разбера откъде ги взима за под 150 лв оригинални:
                    Stefanaki написа:
                    neonglow написа:

Коментар

Искам да посъживя тази стара тема.Имате ли идея, дали носачи за Стило от 2005-а стават на 2003та?Има такива със сменяем шарнир, които ме блазнят:
                      Прикачени файлове
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Не, пробвано, сверявано, не стават.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте колеги, днес бях на майстор да види какво тропа-оказа се рзабит шарнир и биалетка обяви цена 200лв части 50 лв работа което за мен е безумно!Та въпроса ми: Може ли да се смени само шарнира или целия носач се сменя?Някой рециклирал ли е носач (доста хора твърдят че стават по добре от повечето ментета които се продават)И ако някой може да даде линк към някоя тема как се сменя носача ч с търсачката не успях да намеря!Поздрави!
                          Stilo 1.9jtd
                          Bravo 1.9TD

Коментар

ЗА оригинално TRW -http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=34198.Алфата е с носачи от колегата и никакви ядове.
                            Alfa Romeo 156

Коментар

patrik212 написа:
                              Здравейте колеги, днес бях на майстор да види какво тропа-оказа се рзабит шарнир и биалетка обяви цена 200лв части 50 лв работа което за мен е безумно!Та въпроса ми: Може ли да се смени само шарнира или целия носач се сменя?Някой рециклирал ли е носач (доста хора твърдят че стават по добре от повечето ментета които се продават)И ако някой може да даде линк към някоя тема как се сменя носача ч с търсачката не успях да намеря!Поздрави!
                              Аз съм рециклирал преди година някъде. Досега минах над 20 000км и нямам проблеми никакви - засега. Рециклажа го направих в Казанлък, пратих го по куриер и на третия ден го получих обратно. Струваше 15лв за рециклиране на шарнира, отделно за куриера по 5лв в двете посоки, общо 25лв. Това беше. Ако се наложи пак ще рециклирам, но нов няма да си купя. Преди рециклажа бюх купил МУГ за 80лв някъде. Изкара точно 12 хил. км и се разтропа шарнира. Него рециклирах. Сега тампоните са му същите, все още държат, вече 32 000 км.При рециклажа ми сложиха силиконов маншон и той засега е добре.Това е моето мнение, което съвсем безпристрастно написах - и точно.
                              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
                              X