Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с хидравлична помпа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с хидравлична помпа

Здравейте колеги, ако се повтарям се извинявам предварително, надявам се някой да ми даде съвет какво да правя.От известно време ми се появи едно тракане, когато карам по неравен път(павета), а от една две седмици забелязах, че когато навивам волана докрай(без значение на ляво или на дясно) се чува ужасно чукане, все едно се удря желязо в желязо.Днес ходих на сервиз за да видя и как е окачването, оказа се, че трябваше да сменя и двата носача и един маншон, до тук добре, от сервиза ми казаха, че и след тази смяна ще продължи този шум, защото кормилната рейка била тръгнала ама не течало още масло и имало живот в нея и ми препоръчват да нея пипам. Обаче, взимам си аз колата и тракането при пълен десен и ляв е още по силен и вече( не знам как е станало), имам теч от хидравликата, утре ще ходя до сервиза да питам, какво са правили, все пак ми говореха други неща.Може ли някой да ми каже, дали може да издържи така известно време, дали има смисъл от рециклиране, дали има някакви течности за спиране на течове, колата е Фиат Брава 1.9 ЖТД.
    Fiat Brava 1.9 JTD 2000
Working...
X