Здравейте на всички,Понеже ми предстои смяна на двата предни носача и мисля аз да се заема с това, искам да попитам за последователноста на работа и евентуално дали има някакви тънкости или съвети които да дадете.Според мене последователноста е:1. сваляне на гумата2. развиване на двата болта на тампона на стабилизираща който е захват за носача3. развиване на болта който държи шарнира на носача към шенкела и избутването на шарнира от шенкела4. развиване на болтовете на тампоните на носача(кой да бъде пръв, предния или задния)5. монтиране на новия носач отзд напред - болтовете на тампоните на носача, болта който държи шарнира на носача към шенкела и накрая болтовете на тампона на стабилизиращата щанга.Това по горе вярно ли е или ще ме поправите някъде?Ще имам ли някакъв зор с този тампон на стабилизиращата щанга, тоест трябва да завивам болтовете когато колата е на земята или ще успея да го сложа на носача без проблем когато колата е повдигната на крик.Мисля да заложа на окачване FAST, надявам се добър избор(предполагам времето ще покаже).Поздрави на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Последователност при смяна на носач(Пунто 1,7ТД 97г.)
Collapse
X
-
Колега /////, искаш да кажеш че ще е доста зор? Така като гледах днес няма да е лесно, но мисля да се пробвам. Иначе за последователноста какво ще кажеш, такава ли е? Някакъв съвет да дадеш или горе долу това е и с доста зор трябва да станат. Мерси предварително.Поздрави.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар