Преди месец смених задни, предни спирачки и жилата. Обаче от тогава не ми работи ръчната, натегнал съм винта до край и не нямам ръчна! Направих и опит за рязко спиане и баджо каза че задните спирачки въобщи ни спират Предположения? Със старите задни накладки беше по добре! и Ръчната ловеше високо ама ловеше сега хич.Съмнявам се в калпав монтаж ама кажете и вие, също така забелязах че при изгасен двигател при 203 напомпвания педала не се втърдява много и остава малко празен ход, и педала е доста мек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с задните спирачки на Пунто
Collapse
X
-
Проблем с задните спирачки на Пунто
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
///// написа:Еми много ясно, че така ще стане. Ади сега охлаби винта на ръчната както си беше, после регулирай механизмите, които са в барабаните. Сигурен съм, че са свити докрай. И ръчната ще дойде и педала ще се вдигне.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Rokambol написа:Механизмите се нагласят до ниво влизане на барабан, без усилие и със съвсем малък луфт - 0.5~1mm. Ръчната макс отпусната. Обади се да ти ги наглася, ако не се справиш.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
вчера ходих при истинските си майстори, и сега проблема мисля че е решен, имам задни спирачки и ръчна. Нахокаха ме за накладките че не са свестни, а и барабаните са към края на своя животPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар