Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с задните спирачки на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с задните спирачки на Пунто

Преди месец смених задни, предни спирачки и жилата. Обаче от тогава не ми работи ръчната, натегнал съм винта до край и не нямам ръчна! Направих и опит за рязко спиане и баджо каза че задните спирачки въобщи ни спират Предположения? Със старите задни накладки беше по добре! и Ръчната ловеше високо ама ловеше сега хич.Съмнявам се в калпав монтаж ама кажете и вие, също така забелязах че при изгасен двигател при 203 напомпвания педала не се втърдява много и остава малко празен ход, и педала е доста мек
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Еми много ясно, че така ще стане. Ади сега охлаби винта на ръчната както си беше, после регулирай механизмите, които са в барабаните. Сигурен съм, че са свити докрай. И ръчната ще дойде и педала ще се вдигне.

Коментар

///// написа:
      Еми много ясно, че така ще стане. Ади сега охлаби винта на ръчната както си беше, после регулирай механизмите, които са в барабаните. Сигурен съм, че са свити докрай. И ръчната ще дойде и педала ще се вдигне.
      Я я я по подробно , ще отвия жилото на ръчната да отпусна , ама механизмите нали ушким са на самореглаж!?!? тях какво да направя разкажи по подробно
      Втората......пак същата!
      Punto75-Вече на жената!

Коментар

Механизмите се нагласят до ниво влизане на барабан, без усилие и със съвсем малък луфт - 0.5~1mm. Ръчната макс отпусната. Обади се да ти ги наглася, ако не се справиш.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
          Механизмите се нагласят до ниво влизане на барабан, без усилие и със съвсем малък луфт - 0.5~1mm. Ръчната макс отпусната. Обади се да ти ги наглася, ако не се справиш.
          може и да ти звънна
          Втората......пак същата!
          Punto75-Вече на жената!

Коментар

вчера ходих при истинските си майстори, и сега проблема мисля че е решен, имам задни спирачки и ръчна. Нахокаха ме за накладките че не са свестни, а и барабаните са към края на своя живот
            Втората......пак същата!
            Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
            X