YAROSHKH написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка накладки да си взема?
Collapse
X
-
-
Ама как се навивате да си ги купувате тези SIMER ? ПРодавачите не Ви ли предупреждават ?! Бях търговски представител във фирмата вносител, е няма марка с толкова оплаквания ! Да не говорим за личният опит от служебен автомобил. По обясними причини само такива слагаха... Скъпичко ми излязоха, принудих се аз да си купя накладки, само и само да са друга марка. Имам два удара заради тях, именно поради липсата на плавно спиране. На хлъзгав терен, трудно се контролира спирачното усилие към колелетата. Или "заковават", или хич не спират .А на хлъзгаво знаете какво е да "заковат" колелетата ! На мен ми се сгъна капака от това.... :PFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
YAROSHKH написа:Ама как се навивате да си ги купувате тези SIMER ? ПРодавачите не Ви ли предупреждават ?! Бях търговски представител във фирмата вносител, е няма марка с толкова оплаквания ! Да не говорим за личният опит от служебен автомобил. По обясними причини само такива слагаха... Скъпичко ми излязоха, принудих се аз да си купя накладки, само и само да са друга марка. Имам два удара заради тях, именно поради липсата на плавно спиране. На хлъзгав терен, трудно се контролира спирачното усилие към колелетата. Или "заковават", или хич не спират .А на хлъзгаво знаете какво е да "заковат" колелетата ! На мен ми се сгъна капака от това.... :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар