Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква марка накладки да си взема?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

YAROSHKH написа:
    DragonHeart написа:
    я кажете кой да взема TRUSTING НАКЛАДКИ ПРЕДНИ -40,59лвSIMER НАКЛАДКИ ПРЕДНИ -29,55лвWoking НАКЛАДКИ ПРЕДНИ- 34,50лв
    Коолега, ти ме Уби ! Изброи най-гадните накладки... В избора ти всичко зависи от това какво ни искал ад постигнеш - свяирене, никса чувситвителност на педала, или износване на дисковете. Каквото и да си избереш, най-вероятно ще получиш всичко наведнъж от твзи марки ! Вярно е , че поста е старичък, но не можах да се сдържа.... Е, може би, казвам МОЖЕ БИ, TRUSTING от изброените е най-удачен избор ...Ако си ги сменил вече ,дай впечатления. Мисля, че ще полезно за всички останали които се двоумят в момента.
    Ей.. аз съм с тия симер. На стилото са към 40 лв май, не ги взимай тези, скърцам като, товарен влак е меко казано Сега утихнаха и се живее, обаче в началотоо... майко мила, няма такова свирене, хората от другия край на булеварда се обръщаха да видят кво става. Та сега са наред, не свирят..много.. само като загреят просвирват, обаче на заден пак съм като свирка на локомотив. За спирането ... не правя разлика с преди, но смених и задните дискове и накладки с оригинални, може пък те да компенсират. Но не ги взимай в никакъв случай, освен ако не е проблем за теб да свириш като товарна композиция 2000 км, докато поспрат

Коментар

Ама как се навивате да си ги купувате тези SIMER ? ПРодавачите не Ви ли предупреждават ?! Бях търговски представител във фирмата вносител, е няма марка с толкова оплаквания ! Да не говорим за личният опит от служебен автомобил. По обясними причини само такива слагаха... Скъпичко ми излязоха, принудих се аз да си купя накладки, само и само да са друга марка. Имам два удара заради тях, именно поради липсата на плавно спиране. На хлъзгав терен, трудно се контролира спирачното усилие към колелетата. Или "заковават", или хич не спират .А на хлъзгаво знаете какво е да "заковат" колелетата ! На мен ми се сгъна капака от това.... :P
      FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

YAROSHKH написа:
        Ама как се навивате да си ги купувате тези SIMER ? ПРодавачите не Ви ли предупреждават ?! Бях търговски представител във фирмата вносител, е няма марка с толкова оплаквания ! Да не говорим за личният опит от служебен автомобил. По обясними причини само такива слагаха... Скъпичко ми излязоха, принудих се аз да си купя накладки, само и само да са друга марка. Имам два удара заради тях, именно поради липсата на плавно спиране. На хлъзгав терен, трудно се контролира спирачното усилие към колелетата. Или "заковават", или хич не спират .А на хлъзгаво знаете какво е да "заковат" колелетата ! На мен ми се сгъна капака от това.... :P
        Ми предложиха ми оригинални и симер Взех симер Колата си спира както преди, не виждам разлика, чак да блокират колелата... не ми е направило впечатление. На мокро от 70, ако набия спирачки, рита абс-а, но мисля, че е нормално. Явно са твърди и свиреха, сега са наред. 100 лв, сега за тоя, дето клати гората не ми се дават. Отзад сложих поне оригинални дискове и накладки.

Коментар

Working...
        X