Мерси колеги в понеделник ще отида да видя какво ще намера от тези който ми предложихте, че в русе май нямам голям избор. благодаря на всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка накладки да си взема?
Collapse
X
-
Аз вчера смених всички спирачки. Не съм ги разтъркал особено много, но засега имам добри впечатления. Та така1. Предни дискове Феродо;2. Предни накладки Steinhof;3. Барабани OMC;4. Челюсти..... забравих ги. Каквито имаха в AXM младост.Страннното е, че при смяната на предните накладки започна да прелива спирачна течност, при угасен двг. Странни са тия фиати понякогаFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
dvoinikat написа:Страннното е, че при смяната на предните накладки започна да прелива спирачна течност, при угасен двг. Странни са тия фиати понякога
Коментар
-
biser_as написа:dvoinikat написа:Страннното е, че при смяната на предните накладки започна да прелива спирачна течност, при угасен двг. Странни са тия фиати понякогаFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Както казаха колегите по назад,новия тип накладки вече трябва да се мажат отзад с мед или медна грес.Ако накладката не бъде намазана,ще се чува свирене при леко натискане на педала на спирачката.При по рязко спиране не трябва да има свирене.Ето две снимки на това ,коя част от накладката трябва да се намажеИзточник : http://www.alfaworkshop.co.ukFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Миналата Неделя сменях:1.предни дискове "Текстар"2.предни накладки "Текстар"3.задни накладки(челюсти) "ЛПР"Резултат, отличен към момента, супер спиране и никакво свистене.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
DragonHeart написа:я кажете кой да взема TRUSTING НАКЛАДКИ ПРЕДНИ -40,59лвSIMER НАКЛАДКИ ПРЕДНИ -29,55лвWoking НАКЛАДКИ ПРЕДНИ- 34,50лвFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар