АБЕ КАРАМ ОТ СКОРО ЕДИН ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93Г. И МИ СЕ ПОЯВИ ПРОБЛЕМ С СПИРАЧКИТЕ. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ГУМИЧКИТЕ В ПОМПАТА СА ЗА СМЯНА,НО АЗ ИСКАМ ДА Я СМЕНЯ ЦЯЛАТА ПОМПА. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКАВА,КОЯТО ДА Е ИТАЛИАНСКА....А НЕ ТУРСКА ПРЪЧКА.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И НА: nas511@abv.bgАбе карам от скоро един ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93г. и ми се появи проблем със спирачките. Сигурен съм че гумичките в попмпата са за смяна, но аз искам да я сменя цялата помпа. Моля ви кажете ми къде мога да намеря такава, която да е италианска....а не турска пръчка.Благодаря предварително!!!Можете да пишете и на: nas511@abv.bgВ езика на интернет CAPS се въприема като повишен тон и караница.За това промених поста тиМитко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да намеря спирачна помпа?
Collapse
X
-
Re: Къде да намеря спирачна помпа?
atanas stoinov написа:АБЕ КАРАМ ОТ СКОРО ЕДИН ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93Г. И МИ СЕ ПОЯВИ ПРОБЛЕМ С СПИРАЧКИТЕ. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ГУМИЧКИТЕ В ПОМПАТА СА ЗА СМЯНА,НО АЗ ИСКАМ ДА Я СМЕНЯ ЦЯЛАТА ПОМПА. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКАВА,КОЯТО ДА Е ИТАЛИАНСКА....А НЕ ТУРСКА ПРЪЧКА.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И НА: nas511@abv.bgАбе карам от скоро един ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93г. и ми се появи проблем със спирачките. Сигурен съм че гумичките в попмпата са за смяна, но аз искам да я сменя цялата помпа. Моля ви кажете ми къде мога да намеря такава, която да е италианска....а не турска пръчка.Благодаря предварително!!!Можете да пишете и на: nas511@abv.bgВ езика на интернет CAPS се въприема като повишен тон и караница.За това промених поста тиМиткоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Къде да намеря спирачна помпа?
pakumba написа:atanas stoinov написа:АБЕ КАРАМ ОТ СКОРО ЕДИН ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93Г. И МИ СЕ ПОЯВИ ПРОБЛЕМ С СПИРАЧКИТЕ. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ГУМИЧКИТЕ В ПОМПАТА СА ЗА СМЯНА,НО АЗ ИСКАМ ДА Я СМЕНЯ ЦЯЛАТА ПОМПА. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКАВА,КОЯТО ДА Е ИТАЛИАНСКА....А НЕ ТУРСКА ПРЪЧКА.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И НА: nas511@abv.bgАбе карам от скоро един ФИАТ ТЕМПРА-1,6 -93г. и ми се появи проблем със спирачките. Сигурен съм че гумичките в попмпата са за смяна, но аз искам да я сменя цялата помпа. Моля ви кажете ми къде мога да намеря такава, която да е италианска....а не турска пръчка.Благодаря предварително!!!Можете да пишете и на: nas511@abv.bgВ езика на интернет CAPS се въприема като повишен тон и караница.За това промених поста тиМитко
Коментар
-
колега здравей накратkо:нйе пройзвеждаме серййно спйрачнй сйстемй за фйат ,рено,тойота,форд,смарт,фолксваген й резервнй частй *афтермаркет* за всйчкй тезй + за много по скъпйте феррарй ,порше,ламборджйнй й др, по показателйте за качество бош тр е на първо място сред другйте бош заводй намйраштй се йз европа,,,,зашo сй сменяш цялата помпа трябват тй само качественй гумйчкй *ако не е ръждясала вътрешноста на цйлйндъра де* й да сй сменйш спйрачната течност ,,,препоръката мй е за продуктй на *fiat-lancia*,bosch , lucas йлй bendix пък ако стоката е гаражна работа няма нйкакво значенйе далй ще е йталянска ,германска йлй турска ,,,нямаш гаранцйя ,,,, *най ефтйнйят ремонт е подръжката на време* всйчко хубаво,,,petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар