Здравейте колеги,след много време недоволстване от спирачките на моето Типо, най-накрая реших, че е време за кардинално решение на проблема...Днес си смених предните дискове и накладките и нещата си дойдоха на мястото.Тук ви прилагам две снимки на старите дискове, та ако някой се съмнява в спирачките си, да провери състоянието на дисковете...и да ги смени. Струват само 27 лева бройката и не си струва за 54 лева да се утрепеш някъде. До тоя извод стигнах, след като жена ми се оплака един ден миналата седмица, че не можала да блокира колелата...Нямала сила да натисне повече педала... И аз се ядосах...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моите спирачки...старите...
Collapse
X
-
Освен дискове и накладки, успя ли да почистиш добре водачите и да провериш работното бутало дали работи коректно? Защото според мен има неравномерно износване на старите ти дискове.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
chaveto написа:anto 1752 написа:27лв. евтинки ми се виждат. каква марка са новите дискове и накладките.
Коментар
-
anto 1752 написа:27лв. евтинки ми се виждат. каква марка са новите дискове и накладките.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Jimy написа:Освен дискове и накладки, успя ли да почистиш добре водачите и да провериш работното бутало дали работи коректно? Защото според мен има неравномерно износване на старите ти дискове.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
chaveto написа:anto 1752 написа:27лв. евтинки ми се виждат. каква марка са новите дискове и накладките.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
biker_81 написа:Колега като ти гледам дисковете отдаавна е трябвало да се сменят.Иначе неспирането ти е идвало от накладките не от дисковете.А за цената аз сложих на мареата от по 20 лв бройката и още не са криви за 10 к километра.FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
bgaf написа:Колега, ако си учил малко физика, ще знаеш, че спирането идва от сила, умножена по площта, върху която е приложена...и няма да пишеш глупости....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:bgaf написа:Колега, ако си учил малко физика, ще знаеш, че спирането идва от сила, умножена по площта, върху която е приложена...и няма да пишеш глупости....FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар