колата ми е Фиат Брава от Евро 7 си купих Накладки Уж Феродо и какво след 5000 км и се разтропаха като минех през някаква дупчица и тропат и хората се обращаха и ме гледаха ... отдох до оторозиран сервиз на Фиат и от там си ги порачах и сега съм със тях вече 25 000км и не издават никакъв звук .. Евро 7 не струват не се лъжете хора не купуваите от тях ....
Доста категорично мнение, като се има в предвид, че по същото време си пуснал и това:
zlobarchestz написа:
Здравейте. Проблема ми е следния като мина през някаква неравност и от лявата част се чува тропане на спирачните апарати някъде накладките са на 1000 км Феродо скоро сменях и спирачни апарати (купих ги от мой познат) обаче той забрави да ми даде болтовете за спирачните апарати и майстора който ми ги смени каза че точно на този левия спирачен апарат единия болт е изяден леко и каза че ще тропа така и стана въпроса ми е дали има Ланчия на която да съвпадат болтовете на спирачните апарати със на Фиат брава (моята кола е Фиат Брава) защото моя познат ги е бил продал за скраб и има от Ланчия ако стават на някои модели Ланчия за Фиат Брава Кой модел на ланчия може да станат тези болтове на спирачните апарати за Фиат Брава. Благодаря Прведварително ..
На кое да вярваме? Доста километри си навъртял за 17 минутки...а става ясно, че тропането не ти е заради накладките от Евро07, а заради апарати. Не мислиш ли, че заблуждаваш аудиторията, без да имаш основателна причина?
колата ми е Фиат Брава от Евро 7 си купих Накладки Уж Феродо и какво след 5000 км и се разтропаха като минех през някаква дупчица и тропат и хората се обращаха и ме гледаха ... отдох до оторозиран сервиз на Фиат и от там си ги порачах и сега съм със тях вече 25 000км и не издават никакъв звук .. Евро 7 не струват не се лъжете хора не купуваите от тях ....
Доста категорично мнение, като се има в предвид, че по същото време си пуснал и това:
zlobarchestz написа:
Здравейте. Проблема ми е следния като мина през някаква неравност и от лявата част се чува тропане на спирачните апарати някъде накладките са на 1000 км Феродо скоро сменях и спирачни апарати (купих ги от мой познат) обаче той забрави да ми даде болтовете за спирачните апарати и майстора който ми ги смени каза че точно на този левия спирачен апарат единия болт е изяден леко и каза че ще тропа така и стана въпроса ми е дали има Ланчия на която да съвпадат болтовете на спирачните апарати със на Фиат брава (моята кола е Фиат Брава) защото моя познат ги е бил продал за скраб и има от Ланчия ако стават на някои модели Ланчия за Фиат Брава Кой модел на ланчия може да станат тези болтове на спирачните апарати за Фиат Брава. Благодаря Прведварително ..
На кое да вярваме? Доста километри си навъртял за 17 минутки...а става ясно, че тропането не ти е заради накладките от Евро07, а заради апарати. Не мислиш ли, че заблуждаваш аудиторията, без да имаш основателна причина?
това става дума за преди 9 месеца случай от тогава не купувам накладки от там даже нищо не купувам от тях аз сменям често накладки все пак работата ми е такава че през ден патувам до Варна ...
Пазарувал съм от почти всички в Благоевград през годините, но само от Евро07 не съм си купил част която да изкара поне някакъв разумен период от време! И побеснявам, не за друго, а защото винаги искам най-качественото без коментар за цена от моя страна. И какво получавам... Боклуци... Не мерси... И без това все по трудно се изкарват пари, че да ги даваме за боклуци после и да пълним гушите на майсторите, щото си правим едно и също през месец по колите заради калпави части. Как може с нещо от завода излязло да е изкарала 10 години и след това с ново от магазина един месец и край! Няма да си купя вече и капачка за винтил от Евро07 защото мразя всички дето богатея на гърба на народа с лъжи и измами! И за мен те са измамници защото много добре знаят какво продават! Интересно ми е, дали ако човек се поинтересува няма да се окаже, че някой може и да е претърпял инциден заради фалшивите им части. Добре е за тях, че още в БГ няма АДАК примерно, че тогава ше ги питам как ше ги продават тия мизерии. Айде стига, че се ядосах пак...
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Ами по мои лични наблюдения доста от магазините , които продават авточасти пазарят иманнно от Евро 07 , така че не си мислете , че като си ги купите частите от друг магазин те не са от Евро-то
Ами по мои лични наблюдения доста от магазините , които продават авточасти пазарят иманнно от Евро 07 , така че не си мислете , че като си ги купите частите от друг магазин те не са от Евро-то
Затова си пазарувайте от axm или от колегата от Ямбол.
Това е самата истина. Особено когато в някой магазин ти кажат, "Елате след половин час, стоката ще е тук..", със сигурност човек от магазина припва до склада на Евро 7 и взима, каквото е нужно. Без да звучи като реклама, аз пазарувам само от АлАуто (и АХМ по-рядко) и досега нищо не са сбъркали и нищо не е дало фира, по-рано от очакваното. Засега..
Те пък АХМ са цъфнали и вързали....
или от чужбина.как ново турбо от англия струва 650 лв, а тук рециклаж на твоето е 800 лв, ново 1600....
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Абе незнам дали са цъфнали,ама си купих носач от тях и след година ми го смениха с нов защото ми се беше скъсало маншончето на шарнира и същият беше аут.В евро 7 гаранция за носач,ама некой друг път.
Абе незнам дали са цъфнали,ама си купих носач от тях и след година ми го смениха с нов защото ми се беше скъсало маншончето на шарнира и същият беше аут.В евро 7 гаранция за носач,ама некой друг път.
И на мен така ми смениха и двата, но предпочитам да не се налага да ползвам гаранция, да не ми сменят части за хххх лв без нужда и разни други неща. От известно време нещо куца там, според мен.... и ме загубиха като клиент.
Абе незнам дали са цъфнали,ама си купих носач от тях и след година ми го смениха с нов защото ми се беше скъсало маншончето на шарнира и същият беше аут.
Сменили са ти го гаранционно със скъсан маншон?! Това е едно от условията за гаранционно обслужване - здрав маншон. Много интересно....
Абе незнам дали са цъфнали,ама си купих носач от тях и след година ми го смениха с нов защото ми се беше скъсало маншончето на шарнира и същият беше аут.
Сменили са ти го гаранционно със скъсан маншон?! Това е едно от условията за гаранционно обслужване - здрав маншон. Много интересно....
Ами да,маншончето беше скъсано в долната си част от към по широкият пръстен който го държи и ми го смениха. (за магазина в Люлин става въпрос)
Е то реално ако маншона е здрав един шарнир е вечен,или поне ще изкара над 100 000 км.Повечето повреди са от скъсан маншон,изтекла грес и влязла вода.Другото е че мене какво ме интересува маншона,да гледам всяка седмица дали е скъсан ли.Явно са толкова качествени маншоните им.
Ами да,маншончето беше скъсано в долната си част от към по широкият пръстен който го държи и ми го смениха. (за магазина в Люлин става въпрос)
Аз да повдигна въпроса точно за това маншонче и ако може някой от АХМ да отговори.Та точно и аз знам, за да важи гаранцията трябва да има здраво маншонче.Ама от доста наблюдения точно въпросното маншонче се къса на 2-рия месец, дори и да няма още проблем в носача. Какво следва от това?На един носач ТРВ примерно шарнира ще излезне, тампоните ще изчазнат, ама маншончето ще си стои и 10 годнини там без проблеми.
Ами то точно това е разликата от ментака до качественото. Едното се прави от качествен каучук а другото от каучук за галоши. И на първата дупка и се цепи. И после верижна реакция. Затова ако си взимате компромисни такива части, поне си сменете тия маншончета, продават се и отделно, силиконови, не са скъпи. Сменяват се лесно.
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Коментар