Купих си биалетка МУГ от Евро 07. Дали не е менте?Огледах я, добре е направена, има си пресован надпис.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биалетка МУГ от Евро 07
Collapse
X
-
Защото те освен ментета друго не продават. По скапани части до сега не съм купувал. Маншони на вътрешни карета не изкараха и година и текнаха пак. На външните едното две седмици след смяната на път за морето се сцепи в движение. Ангренажния ремък на 45000км като го свалихме съжалявам, че не го снимах на какво приличаше. Всички ролки свиреха симфония. А им казах дайте най-скъпото дето имате ужким с идеята, да е качествено. Анди манди... Най-скапаната фирма от която може да се пазарува са Евро07 за мене. Продават само китаиски ментаци боклуци, като турски обувки, лъскави, ма карат една седмица и се разпадат.
Коментар
-
Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
Коментар
-
Airfan написа:spark написа:Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
Коментар
-
Това ми звучи като "след дъжд качулка"Първо пазаруваш после "дали не е менте".Ами дори и да е ,вече си я взел ,та каквото и да ти кажем все тая.По принцип марката МУУГ си е достатачна реклама сама за себе си.Не по принцип в България всичко е възможно.На мен лично ми правят кофти впечатление щампи които са тип "боя" само .Истинските щампи най-често са в дълбочина....на пресаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
ogi28b написа:pecata написа:Най-вероятно е менте....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
колата ми е Фиат Брава от Евро 7 си купих Накладки Уж Феродо и какво след 5000 км и се разтропаха като минех през някаква дупчица и тропат и хората се обращаха и ме гледаха ... отдох до оторозиран сервиз на Фиат и от там си ги порачах и сега съм със тях вече 25 000км и не издават никакъв звук .. Евро 7 не струват не се лъжете хора не купуваите от тях ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар