Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биалетка МУГ от Евро 07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Биалетка МУГ от Евро 07

Купих си биалетка МУГ от Евро 07. Дали не е менте?Огледах я, добре е направена, има си пресован надпис.
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Най-вероятно е менте,но това не значи,че е аут след 1 седмица,може да си изкара много км.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Аз съм с MOOG вече трета година (и двете ги смених), по читаво нещо на пазара не съм виждал, вероятно затова и са двойно по-скъпи от другите.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

pecata написа:
        Най-вероятно е менте....
        Защо смяташ че най-вероятно е менте?

Коментар

Огледах я много внимателно. Нямам забележки по изработката и нанасянето на покритията.Другата седмица я сменям и ще ви информирам как се държи и колко ще изкара.

Коментар

Защото те освен ментета друго не продават. По скапани части до сега не съм купувал. Маншони на вътрешни карета не изкараха и година и текнаха пак. На външните едното две седмици след смяната на път за морето се сцепи в движение. Ангренажния ремък на 45000км като го свалихме съжалявам, че не го снимах на какво приличаше. Всички ролки свиреха симфония. А им казах дайте най-скъпото дето имате ужким с идеята, да е качествено. Анди манди... Най-скапаната фирма от която може да се пазарува са Евро07 за мене. Продават само китаиски ментаци боклуци, като турски обувки, лъскави, ма карат една седмица и се разпадат.
            KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
            Land Rover Discovery 2.5TD '94
            EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
            EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
            EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Че Евро-то за гайди, гайди са, ама не заклеймявай всичко веднага. Те не са по различни от останалите мошеници, продаващи авточасти. MOOG са не по-лоша фирма от останалите, което не пречи да имат ментаци, както и качествени части.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

До няколко дена ще сложа новата биалетка и ще пиша дали е изчезнало притропването.

Коментар

Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                    Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
                    Мареата е с биалетка тип щанга с два шарнира в двата края, не е като при теб.

Коментар

Airfan написа:
                      spark написа:
                      Мареата е с биалетка тип щанга с два шарнира в двата края, не е като при теб.
                      И да добавя, че дори и на "малката" биалета може да се разбие тампонът който се нахлузва в щангата, което прави биалетата негодна.

Коментар

Дано да ти илезе качесвена биалетката но аз от Евро 07 вече и ароматизатор не бих си купил.
                        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Това ми звучи като "след дъжд качулка"Първо пазаруваш после "дали не е менте".Ами дори и да е ,вече си я взел ,та каквото и да ти кажем все тая.По принцип марката МУУГ си е достатачна реклама сама за себе си.Не по принцип в България всичко е възможно.На мен лично ми правят кофти впечатление щампи които са тип "боя" само .Истинските щампи най-често са в дълбочина....на преса
                          Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                          I am in love with my cars

Коментар

ogi28b написа:
                            pecata написа:
                            Най-вероятно е менте....
                            Защо смяташ че най-вероятно е менте?
                            Ами защото съм си купувал и аз муг от евро 7 и след 2 месеца бяха аут и то горе на щангата,затова му казвам,че най-вероятно е менте.Преди не обръщах много внимание на нещата които купувах за типото и си пазарувах само от овро 7 че ми е най-удобно,ама нищо не се оказа качествено.Всичко което съм сменял по типото от евро 7,съм го сменил пак само,че от AXM.Само да вметна че последно от там си купих пистов ремък който се разхвърча след 900км след слагането му.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

колата ми е Фиат Брава от Евро 7 си купих Накладки Уж Феродо и какво след 5000 км и се разтропаха като минех през някаква дупчица и тропат и хората се обращаха и ме гледаха ... отдох до оторозиран сервиз на Фиат и от там си ги порачах и сега съм със тях вече 25 000км и не издават никакъв звук .. Евро 7 не струват не се лъжете хора не купуваите от тях ....

Коментар

Working...
                              X