Нов проблемслед смяна на маркуча от помпата до рейката, остана ено виене характерно за система без масло. Казанчето е пълно. Ако някой може да помогне! рейката обездушавали се и ако да от къде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
виене на хидравликата след смяна на маркуч на темпра
Collapse
X
-
И аз сега търся този маркуч, макар и на друга марка кола. Ходих до ТУ-София в един специализиран сервиз за такива неща. Препоръчван е в много форуми. Без да питам ми казаха да не слагам алтернативен маркуч за 50-ина лева, защото се получавало това, което е при теб сега плюс вибрации във волана. Оригиналните имали резонатори вътре, каквото и да е това. Затова и били скъпи. С две думи ми казаха-по-добре на старо, но оригинален, отколкото менте за 50-ина лева. В тази връзка ти какъв сложи, къде, как? Сега събирам инфо и се чудя какво да правя, че цената на нов е твърде висока.
-
Вдигай предните колела във въздуха, пали и върти пълен ляв/десен. 10-15 мин. мах мисля ще са достатъчни - доливаш течност, ако има нужда накрая и това е.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар