Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

виене на хидравликата след смяна на маркуч на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

виене на хидравликата след смяна на маркуч на темпра

Нов проблемслед смяна на маркуча от помпата до рейката, остана ено виене характерно за система без масло. Казанчето е пълно. Ако някой може да помогне! рейката обездушавали се и ако да от къде.

И аз сега търся този маркуч, макар и на друга марка кола. Ходих до ТУ-София в един специализиран сервиз за такива неща. Препоръчван е в много форуми. Без да питам ми казаха да не слагам алтернативен маркуч за 50-ина лева, защото се получавало това, което е при теб сега плюс вибрации във волана. Оригиналните имали резонатори вътре, каквото и да е това. Затова и били скъпи. С две думи ми казаха-по-добре на старо, но оригинален, отколкото менте за 50-ина лева. В тази връзка ти какъв сложи, къде, как? Сега събирам инфо и се чудя какво да правя, че цената на нов е твърде висока.

Коментар

направих го в един сервиз в кв. Ботев (София). Попаднах случайно на него. Нов не намерих никъде. Сервиза е специализиран за ремонт на кранове. Махат стария маркуч и слагат нов, като го валцоват към оригиналните накрайници. 85 лв.

Коментар

Вдигай предните колела във въздуха, пали и върти пълен ляв/десен. 10-15 мин. мах мисля ще са достатъчни - доливаш течност, ако има нужда накрая и това е.
        AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
        AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

този вариант го пробах преди, по малко време. Ще опитаям отново. Благодаря

Коментар

Възможно е да скърца от хлабав ремък или намаляла спирачна течност.
            Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Working...
            X