Колеги, от къде в Пловдив или региона мога да си купя амортисьори Cofap с поне една година гаранция, че в АХМ ауто май е само 6 месеца? Също така може да кажете някоя марка за около 100 лева бройката.... става въпрос за предни амортисьори на Браво 1.8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори Cofap / Предницата пак тресе след смяната им
Collapse
X
-
Аз пък ще отбележа, че за няма и 10 000 км. не са изпуснали, но при натискане се залюляват, тоест вече са отслабнали, иначе гаранцията си я изкараха и трябва да е една година, бяха взети от Косер до колкото си спомням моите кофапи.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Незнам според мойте виждания Recorda още като нови са пълно дърво.За Coffap не са лоши може да ги намериш в Евро 07 но там няма да ти дадат гаранция.Може да си земеш едно Monroe ще останеш доста доволен,мисля че бяха към 110 лв бройката,зависи от кой магазин ще ги вземеш може и да си намериш някаде по-ефтиноAlfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
-
Шшшш момчета, незнам ама днеска гледах в нета отзиви за Билщайн, Монро, Кофап, Каяба, Рекорд, Ал-ко и още 90347857397534 вида и за всеки има и лоши и добри коментари... как за едни не писаха "добри са и няма ментета"!!! То човек не може да реши какво да си купи, имам чувството, че тая работа е като с прасето- взимаш и к’вото излезне.С Monroe Original (газово маслени) съм отзад около 20000 км и около 2 години, с тях проблем нямам за сега, обаче предните са по 130-140 лв бройката (при Хит-ко примерно) незнам къде ги гледате тия цени по 110лв(или за мойта кола са по-скъпи)В Рено форума има много теми за амортисьори и тяхните също са някви цени: 80-90 лева....как става тая работа незнам :DАко знам, че тампоните горе с лагера са ми в ред ще дам и по 120 лева, ама ако трябва и тях да сменям ще ме разминат Монрото или нещо подобно. Билщаин Б4 каква цена са за Браво 1.8, някой знае ли? Защото гледах в "Манимпекс", обаче не съм регистриран и нещо не ставаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:Шшшш момчета, незнам ама днеска гледах в нета отзиви за Билщайн, Монро, Кофап, Каяба, Рекорд, Ал-ко и още 90347857397534 вида и за всеки има и лоши и добри коментари... как за едни не писаха "добри са и няма ментета"!!! То човек не може да реши какво да си купи, имам чувството, че тая работа е като с прасето- взимаш и к’вото излезне.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Взех си Monroe Reflex от ТЕХ-КО, същевременно чакам един колега да ми прати пружини Eibach и слагам да видя какво ще се получи :DГолеееееми благодарности на колегата "moraliyski" Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Задните са Monroe Original, но да се надявам, че няма да ги скапя с тези пружини. Остава да търся 16" джанти, че сигурно ще е много смешна колата с оригиналните 15-ки които съм сега и със спортно окачванеFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
Вече съм отново с ОРИГИНАЛНИ пружини и Монрото Рефлекс ..... понеже не ми се нрави твърдата возия по гадната ни паважирана улица :D Обаче искам друго да попитам: Защо пак се тресе колата все едно имам изпуснали амортисьори?Като карам по улица с неравен асфалт или не много хубав паваж става така. Същото е и по нагърчен от тежки камиони (некачествен) извънградски път. Имам чувството че колелото не може да се спре (знаете как подскача гумата като е изпуснал амортисьора)Само че при мен подскача цялата предница (и в ляво и в дясно) Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Направо вече не знам.....то не остана нищо което може да се клати и да друса така....Мисля че не може да е от носач и т.н, защото щеше да тропа поне нещо, а не тропаВие какво ще кажете? Възможно ли е да са прекалено твърди тези амортисьори?Модератор ако може да промени заглавието на: Предницата тресе пак след смяна на амортисьориFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар