Така брат ми взе една Брава и днес минах при един познат да я прегледа 1 Като за начало кормилна рейка като разклатиш нещо чука не са водачите ами някъде навътре и от време на време като въртя волана издава странен звук Интересувам се къде да търся да ми я рециклират и за какви пари става въпрос2 Тампони на носачите - този моя познат ми каза че по добре да зема целия носач и ми каза цена от 65лв до 105лв според зависи какви искам гледам в amx-auto.com че има и само тампоните на носачите преден + заден около 25-30лвКакво ще ме посъветвате 3 Биалетите мисля че са ясни 10-15лв за комплект биалета + тампони 4 Въздуховода над радиатора и пластмасовите дето се хваща самия радиатор са отчупени там където се захващат за решетката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat brava 1.6 16v 96г питане за кормилна рейка носачи и др
Collapse
X
-
Колега при всички положения смени носачите. Не забравяй, че шарнира е капсулован и не подлежи на смяна. Като се разбие.... какво ще правиш? А пък биелетките са ти малко по скъпи около 30 лв. Незнам от къде си ги взел тези цени ама или не са актуални (отпреди 2 год.) или са някакви големи боклуци. Рейката ...... Чувал съм че ги рециклират в Добрич ама много скъпо работели. По - добре от моргата ама от сигурен човек. Може и от форума не6то да си купиш има колеги, които продават употребявани части. Успех
-
Ако шарнирите са стегнати и здрави,по добре смени само тампоните,новите носачи са само ментетеа и не карат по много.Рейка си купи от форума,има доста 1.6 в форума на части и ще я вземеш на тънка лайсна.Биалетите са ясни.Ако само това има да се прави по колата ти си късметлия.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар