Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat brava 1.6 16v 96г питане за кормилна рейка носачи и др

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat brava 1.6 16v 96г питане за кормилна рейка носачи и др

Така брат ми взе една Брава и днес минах при един познат да я прегледа 1 Като за начало кормилна рейка като разклатиш нещо чука не са водачите ами някъде навътре и от време на време като въртя волана издава странен звук Интересувам се къде да търся да ми я рециклират и за какви пари става въпрос2 Тампони на носачите - този моя познат ми каза че по добре да зема целия носач и ми каза цена от 65лв до 105лв според зависи какви искам гледам в amx-auto.com че има и само тампоните на носачите преден + заден около 25-30лвКакво ще ме посъветвате 3 Биалетите мисля че са ясни 10-15лв за комплект биалета + тампони 4 Въздуховода над радиатора и пластмасовите дето се хваща самия радиатор са отчупени там където се захващат за решетката

Колега при всички положения смени носачите. Не забравяй, че шарнира е капсулован и не подлежи на смяна. Като се разбие.... какво ще правиш? А пък биелетките са ти малко по скъпи около 30 лв. Незнам от къде си ги взел тези цени ама или не са актуални (отпреди 2 год.) или са някакви големи боклуци. Рейката ...... Чувал съм че ги рециклират в Добрич ама много скъпо работели. По - добре от моргата ама от сигурен човек. Може и от форума не6то да си купиш има колеги, които продават употребявани части. Успех

Коментар

Ако шарнирите са стегнати и здрави,по добре смени само тампоните,новите носачи са само ментетеа и не карат по много.Рейка си купи от форума,има доста 1.6 в форума на части и ще я вземеш на тънка лайсна.Биалетите са ясни.Ако само това има да се прави по колата ти си късметлия.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Working...
      X