reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане при преминаване през неравност
Collapse
X
-
Незнам дали е признак, че е точно стаб. щанга но при един доста дълъг завой (извънградско) си влизам с по-голяма скорост и след като завоя свърши, и изправих волана, точно товава се чу отново издрънчаването. Аз поне така си го обяснявам, щангата отпуска и изхлопва.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Незнам дали е признак, че е точно стаб. щанга но при един доста дълъг завой (извънградско) си влизам с по-голяма скорост и след като завоя свърши, и изправих волана, точно товава се чу отново издрънчаването. Аз поне така си го обяснявам, щангата отпуска и изхлопва.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Като правих суап-а на мотора стабилизиращата щанга от донора ми беше седяла доста и беше хванала ръжда и скърца няколко месеца и се оправи, но блъскане нямашеFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Проблема вече е диагностициран и премахнат. Цялата работа беше от стаб. щанга. Тампоните си бяха добре, самоче планката, която държи тампона се беше счупила на 2 парчета и щангата си правеше. каквото си иска.Това счупване е било последствие от скъсан болт, който държи планката към моста. Една заварка(незнам колко здрава стана защото едното парченце беше толкова малко колкото само гайката на която се завива) и заспа, ако се обади пак ще търся 2-ра ръка (нови ги няма). Благодаря на всички, които ме насочиха.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар