Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накладки: Trusting vs. Steinhof

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Накладки: Trusting vs. Steinhof

Пускам нова тема, защото ме интересуват вашите коментари относно двете марки.Ще сменям:Спирачни маркучиПредни дисковеНакладкиСпирачна течностЗа дисковете съм почти на 100% сигорен, че ще взема Steinhof, но се колебая дали накладките да са Steinhof или Trusting.В момента карам с Trusting и съм много доволен. Върху Steinhof нямам наблюдения, но чувам добри отзиви.Целенасочено не пускам анкета, защото всеки гласува, а малко хора се обосновават.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Още един въпрос - Ако взема дискове Steinhof Sport, за които пише, че са вентилирани и перфорирани, няма да ли да дойдат дебели за моя спирачен апарат? И има ли възможност да се намали контрола на спиране при намаляне след слагане на перфориран диск и няма ли да е предпоставка за по лесно блокиране на колелата при по-малко усилие при натискане на педала.

Коментар

Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.
      Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
      Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
      Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

колега ползвал съм тръстинга когато бях с барабани отзад и съм много доволен-колата започна да спира.сега съм с стеинхоф отпред нови и сякаш ми се ще да спира по-добре..това го казвам от лични наблюдения,нека и други колеги дадат мнение
        1.6 16v Abarth

Коментар

от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.
          FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

lumitimi написа:
            от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.
            А дискове сменял ли си или само накладки?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.
              DiDoRs написа:
              Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.
              Колега, никъде не съм казал, че карам с steinhof

Коментар

Аз също мислих да слагам Стейнхоф, но на външен вид не ми вдъхнаха доверие и минах на Брембо + накладки Феродо Премиер FDB.

Коментар

reter написа:
                  Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.
                  DiDoRs написа:
                  Колега, никъде не съм казал, че карам с steinhof
                  Не съм прочел правилно.Напълно и само ти си решаваш.Но ако минеш едно ниво нагоре сам ще разбереш за какво говоря.Имам предвид тея Steinhof са на нивото Trusting,Lpr не могат да се сравняват нито със Textar, нито със AT, TRW дори и със Ferodo.Друг е въпроса за финансите,но според мен ако сега нямш нужните пари по добре изчакай и си напарви нещата както трябва.
                  Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
                  Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
                  Fiat Punto 1.9 JTD 01

Коментар

Един глас от мен за steinhof,и отпред и отзад (дискови) съм с такива и спира чудесно дори и при по агресивно каране.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Аз не съм доволен от steinhof, много свирят и са доста твърди. Не са това което очаквах.
                      FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

batproho написа:
                        lumitimi написа:
                        А дискове сменял ли си или само накладки?
                        не, не съм сменял дискове а само накладките и разликата в спирането е значителна.никога вече няма да си купя ефтини накладки.
                        FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

И аз съм доволен от steinhof. След сменени дискове и накладки колата си спира както преди с оригиналните.
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Аз съм с ЛПР. Спират много добре. Сега ще сменя дисковете, че старите доста утъняха!
                            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

gamma написа:
                              И аз съм доволен от steinhof. След сменени дискове и накладки колата си спира както преди с оригиналните.
                              Точно това си мисля и аз, че при комбинация от дискове и накладки на една и съща марка, резултатите ще са в пъти по добри

Коментар

Working...
                              X