Пускам нова тема, защото ме интересуват вашите коментари относно двете марки.Ще сменям:Спирачни маркучиПредни дисковеНакладкиСпирачна течностЗа дисковете съм почти на 100% сигорен, че ще взема Steinhof, но се колебая дали накладките да са Steinhof или Trusting.В момента карам с Trusting и съм много доволен. Върху Steinhof нямам наблюдения, но чувам добри отзиви.Целенасочено не пускам анкета, защото всеки гласува, а малко хора се обосновават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накладки: Trusting vs. Steinhof
Collapse
X
-
Още един въпрос - Ако взема дискове Steinhof Sport, за които пише, че са вентилирани и перфорирани, няма да ли да дойдат дебели за моя спирачен апарат? И има ли възможност да се намали контрола на спиране при намаляне след слагане на перфориран диск и няма ли да е предпоставка за по лесно блокиране на колелата при по-малко усилие при натискане на педала.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
-
lumitimi написа:от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.DiDoRs написа:Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.DiDoRs написа:Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
-
batproho написа:lumitimi написа:от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
gamma написа:И аз съм доволен от steinhof. След сменени дискове и накладки колата си спира както преди с оригиналните.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар