Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви задни амортисьори?.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако искаш мога да ти проверя в Косер какво ще предложат и на какви пари. Само ме интересува дали има някакво значение дизел,бензин................защото ще ме питат коя година е и т.н.

Коментар

chaveto написа:
      Ако искаш мога да ти проверя в Косер какво ще предложат и на какви пари. Само ме интересува дали има някакво значение дизел,бензин................защото ще ме питат коя година е и т.н.
      Благодаря ти за съдействието.Проверил съм вече,предлагат това към което съм се ориентирал вече.Мagneti Marelli-Cofap.Поздрави.

Коментар

Изборът не е лош.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

моите амортисьори са си оригиналните с щампата 97 год. над 220 000 км си карат, 80 000 в Бг- Билщайн са. Засега никакви признаци на проблеми, определено ще си взема от италианеца ако ми се наложи. Преди време взех за крома виктори- издадоха багажа за 1000 км. Преди доста години бях вземал пак виктори по стечение на обстоятелствата и изкараха на уното 10-тина хиляди км. Мерси от такива.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            моите амортисьори са си оригиналните с щампата 97 год. над 220 000 км си карат, 80 000 в Бг- Билщайн са. Засега никакви признаци на проблеми, определено ще си взема от италианеца ако ми се наложи. Преди време взех за крома виктори- издадоха багажа за 1000 км. Преди доста години бях вземал пак виктори по стечение на обстоятелствата и изкараха на уното 10-тина хиляди км. Мерси от такива.
            Абе то и от италианеца 100% гаранция няма,но специално за задни амортисьори има възможност да се тестват на място и да се подбере от цялата купчина нещо по-читаво.Всичко е на късмет,като с кола от автокъща дошла от Италия.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
              chaveto написа:
              Благодаря ти за съдействието.Проверил съм вече,предлагат това към което съм се ориентирал вече.Мagneti Marelli-Cofap.Поздрави.
              Аз исках да ти предложа да ползваш отстъпката която имам а не да ти проверявам какво предлагат :D Поздрави.

Коментар

Оптимал пълен боклук -евтини но.....Магнеги Марели и Кофап - те са една фирма кажи речи...но и за тях съм чувал красноречиви мнения...по скоро от двата ще избера Кофап.Каяба-- мисля че съм чувал хубави мнения за тяхМонрое и Билщайн<->(симпатизирам на билщайн) много добри, но от сигурни източници(произход) да ги вземеш !!!Но все пак то цената си е достта от значение в тази криза.
                Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

И аз да се намеся ако може. А за Мареа 105 JTD комби какви задни амортисьори ще препоръчате?
                  Фиат Мареа 1,9 jtd

Коментар

Working...
                  X