Здравейте,Отправам запитване и искане на мнения към всички тунинг маниаци.Имам налични 2 чифта пружини за моят Фият пунто Мк1,едните са червен Ейбах, а другите са зелен Вайтек.Та питаните ми е ако имате някаква идея за сравнение межди двата чифта бих бил много благодарен ако го споделите с мен.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане и мнение за спортни пружини
Collapse
X
-
Чудиш се кой да сложиш ? Зависи какво искаш ти! Каква е разликата м-у височината на 2те? Има ли разликата в дебелината на пружините ? Каква е разликата в твърдостта! Ако имаш точен крак стъпваш върху тях и натискаш... усеща се!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
А ми желанието ми е да карам стабилна на пътя лагерница.Искам по твърдите да сложа и май така ще меря кои са по твърди като стъпя на тях.В момента колата е със Ейбаха и е доста ниска и твърда.Нямам отговор на нието един от въпрасоти за жалост.Но при първа възможност ще проверя дебелината.Като доиде момента на смяната на амортесиорите (те са заминали) ще проверя кои са по твърди тогава. Искам да попитам още нещо - предполагам, че спортни пружини и с нормални амортесиори няма да има проблем.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Ако искаш повече стабилност по-добре сложи газови! Уж казват че маслените се разваляли защото се променял хода в който работи амортесьора, ама личен опит не съм имал. Сега съм с газови и проблеми нямам!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар