Здраейте колеги, наскоро си взех Фиат Стило 1,9 JTD и след като го обслужих и му смених и носачите (които си бяха разбити вече), си остана едно кухо тропане в предната част на автомобила при каране по неравен път или паваж. Носачите са оригинални на Фиат и уж са сложени както трябва, но тропането си остава Някакви предположения ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане отпред след смяна на носачи
Collapse
X
-
И при мен си остана токова тропане.Остана си след като смених-носачи,биалети,амортисъори заедно с тампоните.Всичките неща смених ненужно както се оказа впоследствие.При преглед от няколко сервиза ,всички казват ,че предницата е здрава (тампони стабилизираща щанга,и вътр. и външни накрайници също били здрави.)Втулката която се разбива в рейката също съм оправил.Направо някой да каже така ли си тропат всичките заводски, да не се занимавам повече с глупости :D .Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Незнам защо сте сменяли накладки, тъй като не мисля, че имат нещо общо с подобен вид тропане, или още повече пък дисковете. Моите накладки така ли иначе са нови и не мисля, че от там е проблема. Понеделник ще я закарам на майстора ми да я види хубаво. Притеснява ме и друго, свързано с този раздел, въпреки, че не е по темата. Интересно ми е защо предно дясно и задно ляво колело задържат малко. Днес след по-дълъг път по магистралата и в града, като пипнах джантите на тези 2 гуми бяха доста по-топли от другите 2 (предна лява и задна дясна). Интересно е,че на кръст задържат 2те гумиFiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
Stelio89 написа:Незнам защо сте сменяли накладки, тъй като не мисля, че имат нещо общо с подобен вид тропане...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Brevetti написа:И при мен си остана токова тропане.Остана си след като смених-носачи,биалети,амортисъори заедно с тампоните.Всичките неща смених ненужно както се оказа впоследствие.При преглед от няколко сервиза ,всички казват ,че предницата е здрава (тампони стабилизираща щанга,и вътр. и външни накрайници също били здрави.)Втулката която се разбива в рейката също съм оправил.Направо някой да каже така ли си тропат всичките заводски, да не се занимавам повече с глупости :D .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар