Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сработване на ABS

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ясно.А някой от колегите по форума?
    Fiat Punto MK2 Sporting 2001

Коментар

Ами потърси малко де, има цял раздел "Сервизи и магазини", "Бизнес обяви", все някой ще ти хареса.

Коментар

Колегата ogi28b получава бира.Благодаря на всички

Коментар

Та колеги вчера колицата мина на диагностика от Боби и както каза той има дроп на сигнала на задно дясно колело.Датчика работел,та остава гривната да е проблема.Мисълта ми е тази гривна може ли или неможе да се свали от главината?Или ако си купя главина втора ръка мога ли да и сменя лагера?Извинявам се за тъпите въпроси ама куха лейка не разбирам от абс :D

Коментар

Гривната може да се свали. Моят съвет е да си купиш главина втора употреба и да смениш само гривната, защото не е ясно какво е дереджето на лагерите. Аз имах подобни интервенции, като главините които купих втора употреба бяха износени и им взех само гривните.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Идеално,че като видях колко е нова главина лошо ми стана :D Благодаря.А нещо по особено при свалянето на въпросните гривни?A и какво да гледам като взимам самата главина и как ако има начин да разбера разбира се дали не е прецакана и тя?А и трябва ли да са от пунто или може и друга италианка?

Коментар

Колеги хайде малко помощ вземах главината ама нещо имам проблеми със свалянето на гривната някоя идея?

Коментар

SectorOMEGA написа:
                  Колеги хайде малко помощ вземах главината ама нещо имам проблеми със свалянето на гривната някоя идея?
                  Почисти хубаво по ръбовете над гривната. После с права отверка почуквай по края и от всички страни докато не усетиш, че започва да излиза. При моят модел гривната е нахлузена, като капачка за буркан
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                  X