Ясно.А някой от колегите по форума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сработване на ABS
Collapse
X
-
Та колеги вчера колицата мина на диагностика от Боби и както каза той има дроп на сигнала на задно дясно колело.Датчика работел,та остава гривната да е проблема.Мисълта ми е тази гривна може ли или неможе да се свали от главината?Или ако си купя главина втора ръка мога ли да и сменя лагера?Извинявам се за тъпите въпроси ама куха лейка не разбирам от абс :DFiat Punto MK2 Sporting 2001
Коментар
-
Гривната може да се свали. Моят съвет е да си купиш главина втора употреба и да смениш само гривната, защото не е ясно какво е дереджето на лагерите. Аз имах подобни интервенции, като главините които купих втора употреба бяха износени и им взех само гривните.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Идеално,че като видях колко е нова главина лошо ми стана :D Благодаря.А нещо по особено при свалянето на въпросните гривни?A и какво да гледам като взимам самата главина и как ако има начин да разбера разбира се дали не е прецакана и тя?А и трябва ли да са от пунто или може и друга италианка?Fiat Punto MK2 Sporting 2001
Коментар
-
SectorOMEGA написа:Колеги хайде малко помощ вземах главината ама нещо имам проблеми със свалянето на гривната някоя идея?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар