Здравейте имам фиат пунто 1.1 на предните носачи задните тампони са със селенови втулки са купих нови някакви уж испански марка IR отидох на уговоря час със монтьора а той ми каза че почти всички селенови втулки били ментета и пре набиването се чупели Правили ли сте нтакъв ремонт препоръчайте ми качествени втулки ако знаете марка и цена.БлагодаряГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на селеновите тампони на фиат пунто
Collapse
X
-
Карам с такива от приблизително 8000 км.Държат си.Сменях си ги сам,като ги набиваш внимателно няма никакъв проблем с втулката.Има обаче определено положение в което се набиват,трябва да го спазиш иначе после като пуснеш колата се късат.И след монтажа задължително реглаж предница.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
кола
днес на майтап и аз се заех с такава операция смяна на втупка с тампона на носача и вършен накрайник на реиката тампона го сложих /уж както трабвя / после видях малко проблем със слагането на носача бях объркар от къде се слага първо зор нидях при свалането на накрайника ама си купих газова горелка и на втория път се предаде разви се с нагряване и после лесно сложих новия с помош от Марто от форума работота стана иначе не си е работа да се сменя окачване на улицата особенно ако няма инструменти и условия подемник например или горелката в случая
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар