Колеги някой да е ползвал накладки Lpr.Мисля да слагам такива задни челюстни на мареата.Италиански се водят.Но дали са нещо от рода на trustinga или на Maff които доколкото знам са доста зле.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за накладки Lpr
Collapse
X
-
biker_81 написа:Forsaken написа:Аз съм с такива отзад - като позагреят и започват да свирят! Според мен са кофти, но ги държа защото са отзад все пак! Но скоро ще ги махам!Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
Powered by Total & Fobos LPG
Коментар
-
Малко встрани от темата, но това с напасването на накладките няколкостотин километра не е ли мит? Чета и в една съседна тема, че колегата карал внимателно 300-500 километра след смяна на накладките. По тази логика, за тези километри, колата е потенциално опасна, след като не може да спира оптимално. Питам, защото преди 2-3 седмици сменях накладките при Христо в Ямбол. Наистина, в началото спираше слабичко, но докато изляза от Ямбол, а вече и като качих баирчето по посока Сливен, колата си спираше перфектно. Да не говорим, че след това я тествах и по завоите на превала на Прохода, спирачките си държаха идеално.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар