Днес от лигавня спрях с ръчна и забелязах че ми хваща само задно дясно колело.После исках да проверя на прахоляк дали само на ръчна не ми хваща или и катo натисна педала пак ми го няма задно ляво и се оказа че въобще като натисна педала ми ги няма задните.Педала ми е супер твърд не вярвам да има въздух.Зимата на леда като натиснех спирачките колата все ми замяташе на една странаЧакам малко он-лайн помощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задните кучки
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
Съгласен съм с тебе Слави но аз затова отидох на прахоляк и набих кучките но резултата беше нулев???,а друг остава проблема защо като дръпна ръчната едното колело хич не хваща
Коментар
-
Re: Проблем със задните кучки
gdd55 написа:Днес от лигавня спрях с ръчна и забелязах че ми хваща само задно дясно колело.После исках да проверя на прахоляк дали само на ръчна не ми хваща или и катo натисна педала пак ми го няма задно ляво и се оказа че въобще като натисна педала ми ги няма задните.Педала ми е супер твърд не вярвам да има въздух.Зимата на леда като натиснех спирачките колата все ми замяташе на една странаЧакам малко он-лайн помощ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар