Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помогнете тресене над 120км/ч няколко предположения!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помогнете тресене над 120км/ч няколко предположения!

имам лек луфт на волана казаха ми че е от реиката,може ли от това да ми тресе над 120 но не всеки път,имам и фланци на четерите колела но невярвам да е от тях , а също си сложих нови джанти mmc lola 4х98 но те са си нормален размер за колата само сумнение имам за отвора на главината кадето е колата ми е фиат пунто мк2 1,2 16в спортинг омрузна ми нее приятно да ти се тресе колата на 120 км и нагоре направо имам чуството че ще ми се откачи воланаГрешен раздел -> ПреместенаКолега, прочети правилата на форума. И моля пиши по-ясно, ползвай препинателни знаци.Модераторски екип на fiat-bg.org

Много кофти, може да тресе от гуми,от рейка,от разбита предница.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Най напред си виж размера на втулките и на главините, джантата трябва да влиза плътно на главината. Ако правиш втулки гледай да е свестен стругар че големи дървари има. След това е баланса на джантите. Подобен проблем съм имал и от гума, на пръв поглед нищо и нямаше но след смяна тресенето спря. Провери си тези неща и ако не се оправи ще му мислим пак. Относно рейката и моята тропаше здраво, и точно днес реших да я разхвърлям. Цялата е разглобена в момента но до края на седмицата трябва да я събера и ще видим дали ще се оправи. Ако всичко е наред ще пусна снимки какво съм правил.

Коментар

а може и криви гуми деформирани на мен са та леко деформирани и над 100 става страшно
        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

гумите и джантите са ми на 5000 км нови сум ги взимал но ще погледна за джантите

Коментар

огледаи си хубаво гумите ако трябва на канал ... ,че аз няколко пъти бичих яко спирачки от вътрешния краи на предната гума се откартило парче чак до тела .... и аз гадя ко става па то сам разкъсал гумите но несе забелязваше ,чак като отидох на канал го видях ...
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

виж и главините
              You can`t stop me so don`t try

Коментар

Колега от личен опит ще ти предложа първо да свалиш фланците и да пробваш без тях.

Коментар

Working...
                X